Már betegségnek tekintik a normális nemi szerepeket?
Genderesítjük a játszótereket, a közlekedési lámpákat, a vécéket, a tanmeneteket, a nyelvet, sőt még a Bibliát is. Egyre több polgárnak lassan kezd derengeni, hogy mindennek kétes haszna és értelme van, az adóforintokat viszont rendíthetetlenül fölemészti.
2022. április 26. 23:38

Gendertéboly – origo.hu/MCC

Az elmúlt években hazánkban is viták övezik a gender-ideológiát, amely napjainkban a német társadalom minden területét áthatja, legyen szó az állami, az egyházi vagy éppen a vállalati szféráról. Az átalakulás egyik kritikusa Birgit Kelle német írónő, akinek 2022 márciusában jelent meg első magyar nyelvű könyve az MCC Press gondozásában Genderkomédia – Hogyan akar egy abszurd ideológia uralkodni a mindennapjainkon címmel.

Gondolkodott ma már a nemén? Gender-esélyegyenlőség, a nemek sokfélesége – mindenki erről beszél.

Húsz év alatt észrevétlenül beszivárgott az összes hierarchiaszintre ez az abszurd ideológia, és mostanra teljes a káosz.

Esélyegyenlőségi megbízottak, egyházak, vállalkozások, hivatalok – mindenki tud a témáról. Genderesítjük a játszótereket, a közlekedési lámpákat, a vécéket, a tanmeneteket, a nyelvet, sőt még a Bibliát is. Egyre több polgárnak lassan kezd derengeni, hogy mindennek kétes haszna és értelme van, az adóforintokat viszont rendíthetetlenül fölemészti. Az egyetlen pozitívuma: ritkán ilyen szórakoztató egy világjobbító szándékkal föllépő ideológia! Ezért megérdemli a genderőrület, hogy annak tekintsük, ami: egy nagy komédiának. Függönyt fel!

Birgit Kelle szerint hónapokon át küzdött a könyv címéért, mert sok kiadó tiltakozott ellene. Úgy látja: manapság a nemi szerepeket a fejük tetejére állították.

A teljesen normális férfi és női viselkedési formákat szerinte elkezdték betegesnek tekinteni.

Másfél évtizede azt magyarázzák minden férfinak, hogy a férfias viselkedésük toxikus, elnyomó. A fiúk viselkedését elítélik az iskolákban, egy veszekedős fiúnak már el kell számolnia viselkedésével az iskolában, mert hogy viselkedése szerintük toxikus. A válságok idején megmutatkozik, hogy a férfiak erősebb nemként védik az országukat, a családjukat. Elvileg volna egy természetes rend, amit már senki sem vitat. Ez a magától értetődő dolog Németországban nem áll fenn, mert Kelle szerint egy „puhány férfinemzedéket neveltünk fel".

Az egész angolszász világ előre tört ebben a témában, érdemes megnézni, mit csinálnak, hiszen Európa még csak tervez eljutni erre a szintre. Ott végigvitték a gender-eszmét, ott az ember maga határozza meg a saját nemét: besétál egy hivatalba, és átíratja az igazolványát. Logikus tehát, hogy egy nap az összes férfi kinevezheti magát nőnek, és fordítva. Kelle szerint egyes helyeken a szexuális bűncselekmények miatt elítéltek is nevezhetik magukat nőnek.

És így erőszakolhatják a többi, női rabot.

Majd tetteiket női erőszaktevésként rögzítik.

A nők így válnak papíron egyre erőszakosabbá.

A sportok terén is újabb női rekordokat döntenek – férfiak, akik nőként regisztrálnak. Ezt a gender hívei ünneplik.

És közben a sportot tönkreteszik.

Vagyis éppen azokat a helyeket teszik tönkre, melyeket a feministák korábban kiharcoltak a nőknek.

Birgit Kelle író, újságíró 1975-ben született Erdélyben, 1984 óta német állampolgár. Rendszeresen publikál németországi, svájci és osztrák sajtóorgánumokban a feminizmus, a genderkritika és az anyaság témakörében. Olyan német nyelvű bestsellerek szerzője, mint a Dann mach doch die Bluse zu [Gombold csak be a blúzodat!], a Muttertier [Anyaállat].

Muttertier: Eine Ansage: Kelle, Birgit: 9783038481249: Amazon.com: Books

Birgit Kelle könyve címlapján – amazon.com

,Noch Normal? – Das lässt sich gendern! [Még normális? Genderelhető!] és a CAMINO. Saját kötetei mellett számos más, család- és genderpolitikai témájú könyvben közreműködött.

Kelle a németországi Kereszténydemokrata Unió (CDU) tagja, rendszeresen felkérik, hogy szakértőként vegyen részt pódiumbeszélgetéseken és parlamenti bizottsági meghallgatásokon. Négy gyermek édesanyja és a Frau 2000plus e.V. női nonprofit szervezet elnöke, amely azért dolgozik, hogy a társadalom tiszteletben tartsa az anyaságot és az élet méltóságát.

RETTET DIE FAMILIE ::

 

Az MCC meghívására Magyarországon is több alkalommal tartott előadást.

origo.hu
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó