V4-Korea csúcstalálkozó Budapesten
Egy ország, Dél-Korea, amely 50 éve még a legszegényebbek közé tartozott, ma a világ 12. legnagyobb GDP-jét tudja előállítani.
2021. november 4. 11:26

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Mun Dzse In dél-koreai államfő (j), valamint Orbán Viktor magyar (b2) és Andrej Babis cseh (b7) kormányfő a V4-Korea csúcstalálkozón Budapesten, a Várkert Bazárban 2021. november 4-én. A miniszterelnök mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Mun Dzse In dél-koreai államfő (b2), valamint Orbán Viktor magyar (k), Andrej Babis cseh (b), Eduard Heger szlovák (j2) és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő a V4-Korea csúcstalálkozón Budapesten, a Várkert Bazárban 2021. november 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

MTI
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó