Interjú I. Bartolomaiosz pátriárkával
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus során a Duna Televízió készített interjút I. Bartolomaiosz konstantinápolyi pátriárkával.
2021. szeptember 16. 14:54

A rendkívül sikeres 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tekintélyét nagyban emelte, hogy tiszteletét tette több napon át a konstantinápolyi pátriárka, ami egyháztörténelmi szempontból kiemelt jelentőségű. Ezúton is köszönjük, hogy eljött, a Kossuth téren még beszédet is mondott, így nagyban hozzájárult a Kongresszus jelentőségéhez és a történelmi egyházak közeledéséhez.

A interjú ide kattintva nézhető meg.

Médiaklikk - Duna Televízió
  • Orbán: magyarnak lenni jó!
    Magyarnak lenni jó, a magyarság "egy olyan jegy, mint amilyen az anyajegy, letörölhetetlen" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján, ahol arról is beszélt: a kormányoldal április 3-án megkapta a felhatalmazást, hogy teljes egészében megvalósítsa a Liget Budapest Projektet.
  • Az Európai Unióban csak a magyarokat védi rezsicsökkentés
    Miközben számos uniós tagállamban brutális mértékben drágultak a rezsiköltségek az elmúlt egy évben, hazánkon kívül sehol nincs hatályban a rezsicsökkentéshez hasonló átfogó intézkedés a lakosság terheinek mérséklésére. Több országban megduplázódott a földgáz vagy az áram ára, de arra is van példa, hogy a korábbinál négyszer-ötször kell többet fizetni ezekért a tételekért – olvasható az Origó.hu cikkében.
  • Brüsszelben fordítva ülnek a lovon
    A brüsszeli olajembargó gazdasági következményei a tagországok egy részét, köztük Magyarországot sújtanák.
MTI Hírfelhasználó