Interjú I. Bartolomaiosz pátriárkával
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus során a Duna Televízió készített interjút I. Bartolomaiosz konstantinápolyi pátriárkával.
2021. szeptember 16. 14:54

A rendkívül sikeres 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tekintélyét nagyban emelte, hogy tiszteletét tette több napon át a konstantinápolyi pátriárka, ami egyháztörténelmi szempontból kiemelt jelentőségű. Ezúton is köszönjük, hogy eljött, a Kossuth téren még beszédet is mondott, így nagyban hozzájárult a Kongresszus jelentőségéhez és a történelmi egyházak közeledéséhez.

A interjú ide kattintva nézhető meg.

Médiaklikk - Duna Televízió
  • Rákosi-korszak: Karácsony megfenyegette a kormányfőt
    Dr. Somogyi János: Soha nem számított kivételes, különleges esetnek és ma sem számít annak, hogy mentális problémákkal küzdő, pszichésen sérült, fél-, vagy egész bolondok kerülnek felszínre, sőt hatalomra. Súlyos esetekben tragikus eredményre vezet, ha ilyen személyek egy ország, vagy akár egy földrész feletti hatalomra jutnak.
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
MTI Hírfelhasználó