Így szivárog be az LMBTQ-propaganda az iskolákba
A legkésőbb jövő év elején megtartandó szavazáson a magyarok többek között arról is dönthetnek, hogy szeretnék-e, ha gyermekeiket szexuális propagandával traktálnák az oktatási intézményekben és a médiában, valamint engedélyeznék-e, hogy a kiskorúak számára elérhetők legyenek a nemváltoztató műtétek.
2021. augusztus 31. 23:44

Kép: origo/Szabó Gábor

Transznemű előadó, kérdőívek, szituációs játékok. Az elmúlt hetekben kiderült, hogy több magyar iskolába is beengedték az LMBTQ-aktivistákat, akik különböző módszerekkel érzékenyítik a diákokat a gender-ideológiára. A gyermekek védelme érdekében a kormány népszavazást is indított, azt azonban több baloldali párt, és egy Soros-szervezet is megtámadta, ezzel is bizonyítva, beengedné az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba. Jól látszik tehát, hogy a gyermekvédelmi törvényre szükség van, és fontos, hogy az emberek a népszavazáson is kifejezzék véleményüket.

Kérdőív a diákoknak a szexuális irányultságról

Egy kérdőív segítségével próbálták meg feltérképezni a diákok szexuális irányultságát az iskolaújság szerkesztői a budapesti Eötvös József Gimnáziumban, írta meg a Magyar Nemzet augusztus közepén. A lap arról értesült, hogy az LMBTQ-témájú kérdőív még április végén, a gyermekvédelmi törvény elfogadása előtt látott napvilágot, és azt az iskolaújság szerkesztői állították össze.

Az Eötvös Diákot készítő fiatalok ezek szerint fontosnak tartották, hogy a szexuális kisebbségeket érintő témákról szó essen az iskola falain belül. A kérdéssorban olyan személyes dolgokra kérdeztek rá, mint hogy a diákok hogyan jellemeznék nemi identitásukat...?

Emellett arról is érdeklődtek, hogy a kérdőívet kitöltő diákok milyen személyes névmással szeretnék, hogy hivatkozzanak rájuk olyan nyelvekben, amelyekben az egyes szám harmadik személyű alaknak van specifikus neme.

A kérdőívet több mint 300 száz diák töltötte ki.

A Magyar Nemzet megkeresésére az iskola igazgatója elmondta, a kérdőív kapcsán az újság tanárszerkesztője járt el, hiszen a korábban kiküldött kérdőíveknél is mindig az aktuális tanárszerkesztő döntött. Mivel az újság felelős kiadója ő maga, az elkészült cikkről több beszélgetést is folytattak a szerkesztőkkel és a mentortanárral is. Mint mondta, az Eötvös Diákban megjelenő cikk a toleranciáról szól, célja pedig a tájékoztatás volt, hiszen egy értelmiségi csak akkor mondjon véleményt, ha tájékozódott. Azaz, a szokásos LMBTQ-propagandaszöveggel védekezett.

Hozzátette: a kérdőív nem a diákok szexuális orientáltságának puszta felmérését célozta, csak azt akarta bebizonyítani, hogy a fiatalokat érdekli, és többeket érint is a téma. Hát persze...

Szituációs feladatok és új fogalmak

Az Eötvös József Gimnázium után a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról is kiderült, hogy az intézményben megjelent az LMBTQ-propaganda. Szintén a Magyar Nemzetnek az iskola egy diákja számolt be róla, hogy 2019-ben részt kellett vennie az intézményben egy szervezett LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson, amiről több képet is küldött a lapnak.

 

 

Kép: Magyar Nemzet

Az egyik fotón az látható, hogy az osztályteremben a táblán az LMBTQ betűk fogalmi magyarázatai mellett olyan fogalmakkal ismertetik meg a diákokat, mint az aszexuális, demiszexuális és alloszexuális. Sőt, az óraadó tanár felírta a Soros-féle Labrisz Leszbikus Egyesület honlapjának a címét, illetve a szervezet ügyfélfogadási idejét.

A másik képen két, a gyerekeknek kiosztott szituációs gyakorlat szerepel. "Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel." A másik pedig: "Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet."

Az esettel kapcsolatban a Magyar Nemzet megkereste az oktatási intézmény igazgatóját, aki annyit válaszolt, hogy "tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál, és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre."

Transznemű előadó érzékenyít a szülők tudta nélkül

A szülők tudta nélkül tartottak LMBTQ témájú érzékenyítést a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium Szakgimnázium és Technikumban. Erről Géczy Krisztián Törökbálint fideszes polgármestere tájékoztatta a Magyar Nemzetet.

Nem osztályokra lebontva, hanem előadás jelleggel tartották meg a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium Szakgimnázium és Technikum által megszervezett érzékenyítő programokat, amelyeken tudomásom szerint kötelező volt a részvétel, mondta el a Géczy Krisztián, akinek egyik gyermeke szintén a gimnázium tanulója. Hozzátette, az érzékenyítő programokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak...

Az alpolgármester hozzátette, hogy bár az érzékenyítőnapokat az iskola Facebook-oldalán burkoltan meghirdették, a szülőket nem tájékoztatta senki arról, hogy ilyen jellegű rendezvény lesz a gimnáziumban. Mint mondta, azt kérik: a szülők megkérdezése nélkül a normálistól eltérő dolgokban érzékenyíteni a gyerekeket. 

Az iskolákba kezd beszivárogni az LMBTQ-ideológia, a baloldal beengedné az aktivistákat

Jól látható ezen a néhány példán keresztül is, hogy kezd beszivárogni az iskolákba a gender-ideológia és az érzékenyítés. Ez is mutatja, hogy szükség van a gyermekvédelmi törvényre, és ezért is fontos, hogy az emberek elmondják a véleményüket a népszavazás során.

A legkésőbb jövő év elején megtartandó szavazáson a magyarok többek között arról is dönthetnek, hogy szeretnék-e, ha gyermekeiket szexuális propagandával traktálnák az oktatási intézményekben és a médiában, valamint engedélyeznék-e, hogy a kiskorúak számára elérhetők legyenek a nemváltoztató műtétek.

A Momentum mellett a Kétfarkú Kutya Párt és a Soros-féle Társaság a Szabadságjogokért is felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Kúriánál. Sőt, a Momentum miniszterelnök-jelölt-jelöltje, Fekete-Győr András a Hit Rádiónak arról beszélt, azon az állásponton vannak, hogy a gyerekeknek minél több dolgot kell megmutatniuk a felnőtt életből.

origo.hu
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó