Hadházy Ákos újabb hazugságát cáfolta meg Orbán Balázs
Orbán Balázs közösségi oldalán reagált Hadházy Ákos bejegyzésére, amiben a politikus azt sérelmezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a családjával együtt tartózkodott Rómában, a keresztény törvényhozók nemzetközi találkozóján.
2021. augusztus 30. 17:38

„A miniszterelnökség szerint Orbán a Katolikus Törvényhozók Konferenciára érkezett. A fia református, a felesége és a lánya katolikus, viszont egészen biztosan egyikük sem törvényhozó” – írta Hadházy.

Az államtitkár kiemelte: „A keresztény törvényhozók nemzetközi találkozójára a meghívás, a hagyományoknak megfelelően és valamennyi meghívott fél számára magában foglalja a házastársak és a családtagok meghívását is, akik szintén résztvevői a rendezvénynek.”

„Minden, a fentiekkel ellentétes vagy ezeken túlmutató híresztelés nem tekinthető másnak, mint egy a baloldal által már többször, hasonló ügyekben megfogalmazott, most új formába csomagolt hazugságnak” – tette hozzá Orbán Balázs.

Facebook
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
  • Református óvodát adtak át Sárospatakon
    Református óvodát adtak át Sárospatakon szerdán, a létesítmény a kormány anyagi támogatásával a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja keretében épült fel.
MTI Hírfelhasználó