Semjén Zsolt fogadta az EBESZ főbiztosát
Kairat Abdrahmanov, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) nemzeti kisebbségi főbiztosa Budapesten tárgyal.
2021. augusztus 27. 12:21

A Miniszterelnökség által közreadott képen Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (j) hivatalában fogadja Kairat Abdrahmanovot, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) nemzeti kisebbségi főbiztosát (b) Budapesten 2021. augusztus 27-én. MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

 

 

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b2) hivatalában megbeszélést folytat Kairat Abdrahmanovval, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) nemzeti kisebbségi főbiztosával (j2) Budapesten 2021. augusztus 27-én.

MTI
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó