Aranyos, ezüstös birkózóink Ferihegyen
Kisebb népünnepély fogadta az olimpiáról hazatérő birkózócsapatunkat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A két Lőrincz testvér egy aranyéremmel és egy ezüsttel ajándékozta meg az országot.
2021. augusztus 6. 09:26

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózó (b2) és az ezüstérmet szerzett Lőrincz Viktor birkózó (b, félig takarásban) érkezik a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. augusztus 5-én. 

 

 

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózót (elöl, b2) és az ezüstérmet szerzett Lőrincz Viktor birkózót (elöl, b) köszöntik a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. augusztus 5-én. Lőrincz Tamás a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában lett olimpiai bajnok, Lőrincz Viktor a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájában lett ezüstérmes. MTI/Mónus Márton

 

A tokiói olimpián 5. helyen végzett Szőke Alex birkózót (b) köszöntik a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. augusztus 5-én. Szőke Alex a kötöttfogású birkózók 97 kilogrammos kategóriájában végzett az 5. helyen. MTI/Mónus Márton

 

A két érmes magyar birkózót lelkesen ünnepelték a szurkolók a reptéren.

 

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózó megöleli feleségét, Emesét a Liszt Ferenc-repülőtéren.

 

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás felesége, Emese mutatja férje aranyérmét a Liszt Ferenc-repülőtéren.

 

Szurkolói jutalom a bajnoknak - MTI/Mónus Tamás

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó