A baloldal politikai merényletre készül migrációügyben
Érdekes migránspárti vallomást tett Karácsony Gergely a Die Zeit című német liberális lapnak. "Erkölcsi kötelességünk" befogadni a magyar adófizetők pénzén élősködni akarókat.
2021. augusztus 3. 23:00

A főpolgármester nyilván Brüsszelnek akart udvarolni, amikor a lapnak azzal rukkolt elő, hogy „a menedékkérők jogainak biztosítása erkölcsi kötelességük”, ami része a baloldali pártok programjának. Ugyanakkor azt is elmondta, ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”.

Mit is jelenhet ez az érdekes migránspárti vallomás nekünk, magyaroknak?

Valószínűleg azt, hogy a gyurcsányista miniszterelnök-jelölt nem meri nagydobra verni, hogy kormányra kerülése esetén a migráció támogatására készül. Olyan lépésre, amellyel a társadalom elsöprő többsége nem ért egyet. Nem véletlenül nyerte meg a Fidesz kétharmaddal a választásokat 2018-ban, bő két évvel a 2015-ös migránsinvázió után. A magyarok ugyanis mindenekelőtt biztonságos országban akarnak élni, saját megszokott, keresztény hagyományaik szerint. És az sem véletlen, hogy a baloldal kezdettől fogva igyekezett elbagatellizálni a témát, álproblémaként emlegetve azt az ügyet, amely az egész Európai Unió kardinális kérdése mind a mai napig. Frontvonal a föderalisták és a szuverenisták között.

Tudjuk azt is, hogy Karácsony zuglói polgármesterként arról ábrándozott, hogy milyen bérlakásokat juttathat a bevándorlók számára, hogy lesz majd képes gondoskodni róluk.

Eltartani őket.

Természetesen a magyarok adóforintjaiból.

A magyarok életszínvonalának rovására.

Akkor is tisztában volt vele, hogy honfitársaink többsége ellenzi ezt a gondolatot, hogy fél a migránsok között elvegyülő terroristáktól.

Később a Covid behurcolásától.

Egyáltalán, idegen tőlük az, hogy valaki hivatalos papírok nélkül, erőszakosan igyekszik betörni hazánk területére.

Megsértve azokat a törvényeket, amelyeket ha a magyarok sértenek meg, akkor komoly büntetés jár érte.

Rendkívül elgondolkodtató az az aljasság, ahogy Karácsony Gergely, de az egész Gyurcsány-koalíció kezeli a migráció kérdését. Azzal, hogy nem akarják kiplakátolni az illegális bevándorlás támogatását.

De sumák módon szerepeltetik a baloldal konszenzuson alapuló választási programjában.

Lényegében politikai merényletet követnek el a magyarok ellen.

 

Miután nem hirdetik fennhangon a társadalomellenes szándékot, valójában eltagadják migránspárti hozzáállásukat a választók elől. Erre tehát lényegében nem szavazhatnak a voksolók, ugyanakkor naiv tudatlanságukban ezzel együtt hatalomba emelhetik a baloldalt.

Ezek után pedig Karácsonyék joggal hivatkozhatnak migránspártiságukra, mert ugye ők szóltak, beleírták a programjukba, tehát a választók – ha akarták volna – tisztában lehettek volna a baloldal magyarellenes akaratával.

Egyáltalán nem túlzás tehát az a megfogalmazás, hogy a baloldal migrációügyben ismét rá akar rontani a nemzetére.

Ehhez pedig erőteljesen reménykedik Brüsszel támogatásában, amely töri is kezét-lábát a gyurcsányisták megsegítésére.

Soha nem látott mértékű, összehangolt támadást intézett a gyermekvédelmi törvény ellen, nemzetközi segítséget nyújtva Soros LMBTQ-propagandájának, visszatartva hazánktól az uniós pénzeket, utalva rá, hogy ezek azonnal hozzáférhetővé válnak, ha a gyermekvédelmi törvényt visszavonják.

Karácsony közben a Die Zeitben jelez Brüsszelnek, hogy ők bizony itt vannak.

Tárt karokkal várják a migránsokat.

Nincs kifogásuk a magyar gyerekek szexuális kiszolgáltatottsága ellen sem, ők is ezerrel ellene vannak a gyermekvédelmi törvénynek.

Döbbenet, hogy Karácsony nyilatkozatában az erkölcsöt meri emlegetni, s hogy ilyen nemzetellenes szándékok után gyurcsányista szövetségeseivel együtt ezért száll síkra.

 Horváth K. József

888.hu
  • Magyar rajztanítási módszer világsikere
    Huszár Antal: A „Huszár-módszer” 2020-ban egy újabb mértani felfedezésemmel bővült, mely az emberi szem által érzékelt legszebb arány, az „arany-arány”, vagy ismertebb nevén az „aranymetszés” művészetekben történő alkalmazására nyújt forradalmian új megoldás.
  • Nőni fog a nyomás a határon
    A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. Senki sem követelheti, hogy amiért az országainkban sok nemzedék megdolgozott, az sokmilliós migránsbeáramlással semmivé legyen.
  • A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor
    Áder János köztársasági elnök elmondta, ma globálisan többet fogyasztunk a természeti tőkéből, mint amennyi új tud termelődni. Ezért is fontos a Budapesten tartandó fenntarthatósági expo, amely a megoldásokról szól majd. Lesz emellett tudományos tanácskozás is, amely különböző témákat fog körül járni, mint például a vízválság vagy a közlekedés.
MTI Hírfelhasználó