503
A keresett tartalom jelenleg nem nyitható meg. Archívumunk helyreállításán dolgozunk.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Számháborúzó ütközetek Kijev és Moszkva között
    Nagyotmondás helyett most kicsitmondásról beszélhetünk: semmi értelme nem volt Zelenszkij hazugságának. Leglelkesebb hívei sem vették komolyan, amit mondott. Akkor miért mondhatta?
  • A migrációs paktum szembemegy az emberek akaratával
    A magyar rendőrök és határvadászok nap mint nap a testi épségüket kockáztatva védik az EU külső határait. Védik azt a kerítést, amely megépítésének és fenntartásának költségeit az Európai Bizottság kizárólag politikai indokokból továbbra is a magyar adófizetőkre hárítja át.
  • A KDNP faültetése Vácon
    "Nekünk, embereknek van felelősségünk a környezetünkért, a teremtett világunkért". A fák gondozására a helyi kereszténydemokrata közösség fog odafigyelni - mondta Gaal Gergely.
  • Hídpénzbotrány - nagyot hallgat a független objektív sajtó
    Tovább erősítik a korrupció gyanúját a Lánchíd felújítása kapcsán nyilvánosságra került újabb információk, de erről mélyen hallgat a korrupciógyanúra máskor oly érzkeny baloldali sajtó – számol be a Mandiner.
MTI Hírfelhasználó