Locsol(kodik) a baloldal
2021. április 5. 01:07

Dobrev Klára „hímestojás emojit” ígért férjének.

Új videót készített Gyurcsány Ferenc, amelyben a húsvéti főzés – medvehagyma-krémleves és a francia lepény, azaz a quiche volt a menü – mellett terítékre kerültek a locsolóversek is – bár ma még csak húsvétvasárnap van.„

A volt miniszterelnök a húsvéti menü megfőzésére készült, de kollégái humorosnak szánt feladatot adtak neki: online kellett locsolkodnia a főzés közben, sorra hívogatva kolléganőit Facetime-on:  Gyurcsány telefonon köszöntötte Wirsching Viktóriát, a párt kommunikációs igazgatóját, Kálmán Olga elnökségi tagot, Vadai Ágnest, a párt alelnökét, Ráczné Földi Judit elnökségi tagot, Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettest, valamint végül Dobrev Klárát, aki válaszul egy „hímestojás emojit” ígért férjének.

Online „locsolta meg” Kálmán Olgát és Vadait Gyurcsány Ferenc

-----------------------------------------

Szabad-e locsolni?

„Akkor az előző poszthoz /Falus: A nyarat maszkban kell végigcsinálni. Rusvai: Nyáron maszk nélkül nyaralhatunk, járhatunk vendéglőbe és szórakozóhelyre/ és holnap elé, szabad felhasználásra:

Pince mélyén van egy kredenc,

éljen abban Falus Ferenc.

Szabad-e locsolni?

Hont András: Szabad-e locsolni?

mandiner.hu
Címkék:
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó