Puzsér már megette
2021. április 4. 01:37

„Két éve a Momentum támogatását kértem, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt kilétét illető előválasztáson egyszerűen és gyorsan lehessen online szavazni, a párt nevében eljáró Bedő Dávid azonban jelezte, hogy erről a DK-val tárgyaljak, mert a Momentum álláspontját ebben a kérdésben Élő Norbert és Gy. Németh Erzsébet képviseli.

Két év elteltével a helyzet újra előáll: a DK és az MSZP mindent elkövet, hogy ha tudja, ellehetetlenítse, de legalább amennyire képes, megnehezítse az internetes előválasztást, a Momentum vezetői pedig a sajtó és az állampolgárok segítségét kérik, mert jól tudják, hogy a DK által diktált feltételek kifejezetten a jól szervezett gyurcsányista szektának és nyugdíjas segédcsapatának, a Szocialista Pártnak kedveznek.

Nem értem: ha a Momentumnak két éve megfelelt az alaposan megnehezített online előválasztás, akkor most miért tiltakoznak úgy ellene? Csak nem arról van szó, hogy nem is a demokratikus elv, hanem kizárólag az aktuális zsákmány képezi a döntéseik szempontját? Tényleg különbözik ez a Fidesz hatalomgyakorlásától? Tényleg érdemes a farkasokat sakálokra leváltani?

Isten nem bottal ver: egye meg a Momentum, amit főzött – s lám, önmagát tálalja fel szalámi gyanánt. Késő kapálózni disznóbélbe töltve. Jó étvágyat, Fekete-Győr András! Jó étvágyat, Gyurcsány Ferenc!!"

Puzsér Róbert: Egye meg a Momentum, amit főzött

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó