Varga-Damm: Katasztrófa az eddigi miniszterelnök-jelöltek listája
Kemény szavakkal illette a Momentum bejelentését a független országgyűlési képviselő – olvasható a Mandiner cikkében.
2021. február 22. 11:43

„Elképesztő egyébként, hogy milyen emberek gondolják magukat alkalmas miniszterelnök-jelöltnek” – kommentálta Varga-Damm Andrea a Facebookon, Hont András azon posztja alatt, amely egyébként szintén Fekete-Győr miniszterelnök-jelöltségét kritizálta.

Semmi műveltség, semmi tapasztalat, sem bármifajta vezetői pozíció valahol, semmi stílus, semmi elegancia” – írta a független országgyűlési képviselő.

„Egy katasztrófa az eddig hallottak listája” – zárja üzenetét. A volt jobbikos politikus ezzel egyébként Fekete-Győr András mellett Jakab Péter felé is kritikát fogalmazott meg, baloldalról idáig ők ketten jelentkeztek miniszterelnök-jelöltnek.

Mandiner
  • Magyarország nem fordulhat vissza
    Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előre megy, nem hátra mondatban benne van az a küzdelem, amelyet Magyarország az elmúlt 12 évben folytatott, hiszen 2010-ben egy csődbe jutott ország volt, az országot "kivéreztették és tönkretették". De "nagyon kemény munkával 12 év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította" - mutatott rá.
  • Az orosz medve nem játék
    2021-ben Belaruszban egy olyan destabilizációs akció történt, amely meglehetősen hasonlított a 2014-es, kijevi forradalomnak nevezett puccsra. Az orosz vezetés most hamarabb ébredt, és gyorsan rea­gált. Fehéroroszország esetleges elvesztését konkrét nemzetbiztonsági fenyegetésként kezelték.
  • Nemzeti Régészeti Intézetet alapítanak
    A kormány hosszas szakmai előkészítés és egyeztetés után döntött arról, hogy a Várkapitányság Régészeti és Tudományos Igazgatósága a Nemzeti Múzeum részévé váljon, így ismét az MNM végezheti a régészeti örökségvédelmi feladatokat a lelőhelyek felderítésétől a feltáráson és feldolgozáson át a közönségkapcsolatokig - közölte a múzeum pénteken az MTI-vel.
MTI Hírfelhasználó