Varga-Damm: Katasztrófa az eddigi miniszterelnök-jelöltek listája
Kemény szavakkal illette a Momentum bejelentését a független országgyűlési képviselő – olvasható a Mandiner cikkében.
2021. február 22. 11:43

„Elképesztő egyébként, hogy milyen emberek gondolják magukat alkalmas miniszterelnök-jelöltnek” – kommentálta Varga-Damm Andrea a Facebookon, Hont András azon posztja alatt, amely egyébként szintén Fekete-Győr miniszterelnök-jelöltségét kritizálta.

Semmi műveltség, semmi tapasztalat, sem bármifajta vezetői pozíció valahol, semmi stílus, semmi elegancia” – írta a független országgyűlési képviselő.

„Egy katasztrófa az eddig hallottak listája” – zárja üzenetét. A volt jobbikos politikus ezzel egyébként Fekete-Győr András mellett Jakab Péter felé is kritikát fogalmazott meg, baloldalról idáig ők ketten jelentkeztek miniszterelnök-jelöltnek.

Mandiner
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Uralkodók földi maradványait azonosították a kutatók
  Több magyar uralkodó, köztük Szent László király földi maradványait azonosították a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói a Székesfehérvári Középkori Romkertben talált csontleletek között - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága kedden az MTI-t.
 • Az akarat újra építi a falakat
  A Kovácsi Bazilika országos és nemzetközi jelentőségű. A konkrét tervezést meg kell előzze egy – minél teljesebb körű – régészeti kutatás és feltárás, hiszen a Bazilika és az azt körbeölelő cinterem (temető) vasúti töltés alatti része még teljesen ismeretlen. Nem kizárt, hogy a magyar történelem jelentős leletei, tárgyai kerülnek még elő – véli Rainer Péter.
 • Leállt a szállítás a Barátság kőolajvezeték déli ágán
  A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.
MTI Hírfelhasználó