Végső búcsú Szalai Attilától
A pázmándi temetőben örök nyugalomra helyezték szombaton Szalai Attila újságírót, szerkesztőt, írót és polonistát.
2020. november 7. 15:00

A szertartáson az elhunytat magyar és lengyel barátai, tisztelői búcsúztatták. Beszédet mondott Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, Kovács István történész, polinista és Molnár Imre történész, diplomata. Felolvasták az eseményen részt vevő Orbán Viktor miniszterelnök a családhoz intézett együttérző gondolatait is.

 

Lezsák Sándor és Molnár Imre

Kovács István

Balról jobbra  Bíró Zoltán, Lezsák Sándor, Orbán Viktor és Németh Zsolt

Az utolsó út

Nyugodjék békében!

gondola
  • Orbán: háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány
    "Látjuk, a háború és a brüsszeli szankciók hatalmas gazdasági felforduláshoz és drasztikus áremelkedésekhez vezettek. A világ egy gazdasági válság küszöbén áll. Magyarországnak ebből a háborúból ki kell maradnia és meg kell védenie a családok anyagi biztonságát" - jelentette ki a miniszterelnök.
  • Megalakult az ötödik Orbán-kormány
    Megalakult az ötödik Orbán-kormány - Novák Katalin köztársasági elnök átiratát a miniszterek kinevezéséről az Országgyűlés keddi ülésén ismertették.
  • Ne kerüljön napirendre a szankciós javaslat az ET ülésén
    Orbán Viktor miniszterelnök azt javasolja az Európai Tanács elnökének, Charles Michelnek, hogy ne kerüljön napirendre a testület következő, május végi ülésén az Európai Bizottság 6. szankciócsomagra vonatkozó, Oroszországgal szembeni javaslata.
MTI Hírfelhasználó