Pszichológiai hadviselést indítottak a Soros-szervezetek
Továbbra sem dőlt el, ki nyeri az amerikai elnökválasztást. Több államból is gyanús történéseket jelentettek, leginkább a levélszavazatok kapcsán.
2020. november 7. 10:11

A Soros György amerikai tőzsdespekulánshoz köthető szervezetek már hónapokkal ezelőtt megkezdték a felkészülést az amerikai elnökválasztásra, mindent megtettek, hogy sokan válasszák a levélszavazás lehetőségét. Most, hogy gyanús esetek történtek, a Soros-szervezetek kitartottjai megindították hadműveletük második szakaszát – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki nyeri meg az amerikai elnökválasztást. Több államból is gyanús történéseket jelentettek, leginkább a levélszavazatoknál.

Donald Trump már áprilisban figyelmeztetett azzal kapcsolatban, hogy a levélben beküldött szavazólapok jelentősen növelik a bűncselekmények és a választási csalás kockázatát.

Hasonlóan vélekedett Bill Barr, az Egyesült Államok igazságügyi minisztere is szeptemberben. Szerinte már 2009-ben arról lehetett hallani, hogy a levélszavazás csalásra ad lehetőséget, és a narratíva csak akkor változott meg, amikor a Trump-adminisztráció hivatalba lépett.

A törvények szerint a levélszavazatokat demokrata és republikánus megfigyelők is megnézhetik, de sok esetben utóbbiakat nem engedték ellenőrizni a szavazólapokat.

Rudy Giuliani, Trump ügyvédje szerint csak Philadelphiában százezer szavazólapot nem engedtek megnézni, így ezeket ki kellene venni az összesítésből.

A republikánusok azt szeretnék, hogy csak a legális szavazatokat számolják, míg a demokraták minden szavazatot megszámoltatnának.

Donald Trump arról beszélt, hogy ha csak a jogszerű szavazatokat számolják, akkor könnyedén nyer, ha az illegálisokat is nézik, akkor elcsalhatják a választást.

A levélszavazás melletti kardoskodás egyik legmeghatározóbb alakja Soros György volt, aki nem sajnálta a pénzt arra, hogy elérje céljait. A Soros-szervezetek pedig rákapcsoltak.

A levélszavazás egyik élharcosa a Brennan Center for Justice nevű szervezet, amely a New York-i Egyetem jogi karához tartozik. Az MRC nevű amerikai portál szerint 2000 és 2010 között a Brennan Center több mint 7,4 millió dollárt kapott a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványoktól (OSF). A tőzsdespekuláns azóta sem állt le a szervezet támogatásával. A tavalyi pénzügyi beszámolójuk szerint az OSF 500 és 999 ezer dollár közötti összeggel támogatta őket. 2018-ban pedig több mint egymillió dollárral finanszírozta Soros a Brennan Centert. Pontos számokat nem közöltek.

A Soros-szervezetek, a Soros-hálózat tagjai pedig már a második lépésnél tartanak: minden levélszavazat számbevételét követelik, a Demokrata Párt akaratával megegyezően.

A MoveOn nevű szervezet a Twitter-oldalán olyan felvételeket kezdett megosztani, amelyen tüntetések láthatók. A megmozdulások célja, hogy az összes szavazatot számolják meg.

A Center for American Progress már májusban a levélszavazás fontosságát propagálta. A szervezet Twitter-oldalára azt írták ki, hogy „az összes szavazat megszámolása fontosabb, mint a gyors választási eredmény”.

A Priorities USA egyenesen azt állította közleményében, hogy Donald Trump demokráciaellenes támadása veszélyes és felelőtlen. Leírták azt is, hogy amikor az összes szavazatot megszámolták, Joe Biden fog nyerni.

A NARAL nevű szervezet verssel buzdít az összes szavazat megszámolására.

A Soros-alapítvány sem akar kimaradni a történetből. Az OSF az American Civil Liberties Union bejegyzését osztotta meg, amely szerint a választásnak akkor van vége, ha az összes szavazatot megszámolták – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

A cikk teljes tartalma IDE kattintva érhető el.

„A demokraták a legnagyobb politikai csalásra készülnek”

– Hatalmas halmokban kerültek elő olyan szavazócédulák, melyek Donald Trumpra leadott voksok voltak. Úgynevezett adminisztrációs hibákat vétettek Wisconsinban és Pennsylvaniában – jelentette be a Newsmax jobboldali amerikai hírcsatorna.

Az Egyesült Államokban már pattanásig feszült a helyzet: Donald Trump kampánycsapata szerint több demokrata vezetésű államban egyszerűen beszüntették a szavazatszámlálásokat, más területekről pedig nagy mennyiségben kerültek elő a jelenlegi elnökre voksoló szavazati lapok. Egy, az interneten közzétett felvételen az is tisztán látszódik, hogy Detroit egyik szavazatszámláló központjában a republikánus megfigyelőket kiküldik a teremből.

– Hibák, melyek mind Biden érdekét szolgálták. A legnagyobb félelmem az, hogy a demokraták azon vannak, hogy az összes vitatott államban minden idők legnagyobb politikai csalását hajtsák végre – hívja fel a figyelmet a műsorvezető az eset súlyosságára.

A szavazatok újraszámlálása az elnök ügyvédje, Rudy Giuliani szerint is indokolt. New York korábbi polgármestere szerint rendkívüli, ami a november 3-i elnökválasztások kapcsán történik az országban.

V4Na hírügynökség - magyarnemzet.hu
  • Orbán Viktor: Amit Brüsszel tesz, az árulás
    Az oltás működik, Magyarország működik – erősítette meg Orbán Viktor a parlament őszi ülésszakának első napján elmondott beszédében. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy a gazdaság repülőrajtot vett, így képesek leszünk elérni az 5,5 százalékos növekedést is az év végére. A gyermekeseknek és a nyugdíjasoknak ígért támogatásokat semmi nem veszélyezteti. – Hiába hátráltatja Brüsszel a helyreállítási alap kifizetését, a kormány már megelőlegezte az újraindítási programokra szánt összeget – magyarázta a kormányfő. Szerinte Brüsszel elárulja Európát a migrációhoz való hozzáállásával.
  • „Jakab Péter a világ egyetlen bohóca, akinek testőrei is vannak”
    Részletesen reagált a baloldal vádjaira mai parlamenti felszólalásában Orbán Viktor, bár megjegyezte, a baloldalt a valóság egyáltalán nem érdekli, össze-vissza beszélnek. Jakab Péterrel kapcsolatban a miniszterelnök kijelentette, ő csak egy bohóc, akit nem kell komolyan venni. Azt is mulatságosnak tartotta Orbán, hogy Gyurcsány Ferenc akarja kioktatni a jobboldalt morális kérdésekben.
  • Néhány órás leállással indult ma reggel az előválasztás
    A szombati teljes összeomlás után a baloldali pártok, és az előválasztás szervezői ma reggelre hirdették meg kampányeseményük újraindítását. Ennek ellenére honlapjukon nagyjából reggel nyolc és tizenegy óra között továbbra sem lehetett online szavazni. A hibát később helyreállították, a négylépcsős online szavazási folyamat első fokáról már a második is elérhető: Lehet időpontot foglalni az ún. online azonosításra.
MTI Hírfelhasználó