Hollik István fertőzöttsége miatt tesztelhették Gulyás Gergelyéket
Hollik István elkapta a koronavírust, de tünetmentes. Kontaktjai között nem találtak fertőzöttet.
2020. augusztus 27. 11:22

Kiderült, hogy Hollik István lett koronavírusos, így Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs – mint azt megírtuk – azért kerülhetett hatósági házi karanténba, mert egy szombati rendezvényen találkoztak a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

Hollik István a Tranzit szervezőbizottságának tagja is volt, és az ő fertőzöttsége miatt döntöttek úgy, hogy biztonsági okból lemondják a hétvégén esedékes rendezvényt, amin Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna.

Hollik István a bejegyzésében leszögezte: minden járványügyi előírást betartott, nem járt külföldön, így egyelőre nem lehet tudni, honnan kapta el a fertőzést.

Hollik István bejegyzése:

Engem is utolért a koronavírus.

Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit Közéleti Évadnyitóra figyelemmel azt tartottam felelős magatartásnak, ha teszteltetem magam.

Ez sajnos pozitív lett, így elővigyázatosságból minden programot lemondtunk, én azonnal karanténba vonultam.


Mivel múlt szombaton részt vettem egy magánrendezvényen, a szabályok szerint minden kontaktomat leadtam a hatóságok felé. Ez érinti több kormánypárti politikustársamat is.

Köszönettel tartozom a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Nyáron nem jártam külföldön és minden szabályt betartottam. Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől. Vigyázzunk egymásra!

Én a karantén szabályait betartva természetesen dolgozom tovább!

MNO- Facebook