A szélsőséges városvezető nevetségessé vált
Tudják nagyon jól a Frankfurti Iskola teoretikusai nyomán, hogy az általuk képviselt ideológia győzelméhez a nemiség és a család szétverésén keresztül vezet az út, mivel a normális családi szocializáció immunissá teszi az emberek többségét a természetellenes törekvéseikkel szemben.
2020. augusztus 25. 08:49

„Isten szereti a meleg embereket és az Egyháznak is szeretnie kell őket” – adta ki a parancsot egy szélsőséges várospolitikus világhálós közösségi portálján. Az extrém megnyilatkozásra Szász Péter, a Depositum nevű katolikus hitvédelmi oldal főszerkesztője válaszolt. Szász Péternek tett föl kérdéseket a Gondola.

– Főszerkesztő Úr, mi lehet a mögöttes célja annak, hogy egy populista kampány után megválasztott extrém politikus a szodómia mellett fejt ki propagandát, többek között sokszínűre festett lepedőt is kitűzet egy középület homlokzatára, a törvényben előírt zászlók mellé?

– Célja nem is annyira mögöttes. A genderizmus Isten- és emberellenes ideológiájára „érzékenyíteni” a közvéleményt, és politikai pozíciójában tett támogató lépéseivel mintegy „legitimálni” azt. Tudják nagyon jól a Frankfurti Iskola teoretikusai nyomán, hogy az általuk képviselt ideológia győzelméhez a nemiség és a család szétverésén keresztül vezet az út, mivel a normális családi szocializáció immunissá teszi az emberek többségét a természetellenes törekvéseikkel szemben.

A Frankfurti Iskola extrém alakjai 1964-ben Heidelbergben - wikipedia

– Szent Pál a Rómabeliekhez írta: „…a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek végső jutalmát elvevén önmagukban”.

Szent Pál - st-paulprimaryschool.co.uk

A Népek Apostola egyértelműen fertelmességnek, tévelygésnek minősítette a szodómiát, sőt keményen úgy fogalmazott, hogy „akik ilyeneket cselekszenek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az aképpen cselekvőkkel egyet is értenek”. Egy populista miért hazudhatta mégis azt, hogy „A szivárványos zászló nem üzen mást, mint ami a Katolikus Egyház hivatalos álláspontja is”?

– Ahogy a rövid videómban is fogalmaztam, nem fejtette ki az igazság minden részletét.

Szász Péter a videóban - 888.hu

Az, hogy – a katolikus tanítás szerint – az Isten minden embert szeretetből hív létbe, és szeretetből létben tart és szeretetből céljára irányít, nem jelenti azt, hogy ezen emberek bűneit helyesli, vagy azokkal szemben közömbös. A szeretet a másik javát, és nem a romlását óhajtja. Miért tett így? Hogy álságos módon a katolikusokat, a hivatalos egyházi vezetőit, és általában a keresztényeket is kereszténytelenséggel vádolva úgymond kihúzza a talajt alóluk.

– A valódi – tehát nem külföldről pénzelt – civil szervezetek, köztük a Balassi Kard Művészeti Alapítvány mit tehetnek azért, hogy a magyar fiatalokat megvédjék a kereszténységet kiforgató populista propaganda-támadásoktól?

– Éljenek a civil kurázsival! Álljanak ki az általuk képviselt értékek mellett. A határozott kiállásuk, példájuk vonzani fogja a néha ugyan tévútra tévedő, de szívében mindig eszményt kereső ifjúságot!

gondola
  • A Brezsnyev-doktrína kísértete járja be Európát
    A magyar kormányfő, a Fidesz elnöke Marine Le Pennel közös nemzetközi sajtótájékoztatóján azt mondta: az Európai Bizottság a szerződések őréből ideológiai központtá vált, a Brezsnyev-doktrína modernizált, európai uniós formáját tapasztalja meg Lengyelország és Magyarország is naponta.
  • A magyarságnak az értéket kell képviselnie
    A magyaroknak az élet minden területén az értéket kell képviselniük az értéktelenséggel szemben - mondta az Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny keddi díjátadó ünnepségén az Országházban a rendezvény fővédnökeként a házelnök.
  • Húszéves a nemzeti lovas díszegység
    Húszéves a nemzeti lovas díszegység, ebből az alkalomból díszszemlét tartottak kedden a Készenléti Rendőrségnél, amelyen részt vett Pintér Sándor belügyminiszter.
MTI Hírfelhasználó