A szélsőséges városvezető nevetségessé vált
Tudják nagyon jól a Frankfurti Iskola teoretikusai nyomán, hogy az általuk képviselt ideológia győzelméhez a nemiség és a család szétverésén keresztül vezet az út, mivel a normális családi szocializáció immunissá teszi az emberek többségét a természetellenes törekvéseikkel szemben.
2020. augusztus 25. 08:49

„Isten szereti a meleg embereket és az Egyháznak is szeretnie kell őket” – adta ki a parancsot egy szélsőséges várospolitikus világhálós közösségi portálján. Az extrém megnyilatkozásra Szász Péter, a Depositum nevű katolikus hitvédelmi oldal főszerkesztője válaszolt. Szász Péternek tett föl kérdéseket a Gondola.

– Főszerkesztő Úr, mi lehet a mögöttes célja annak, hogy egy populista kampány után megválasztott extrém politikus a szodómia mellett fejt ki propagandát, többek között sokszínűre festett lepedőt is kitűzet egy középület homlokzatára, a törvényben előírt zászlók mellé?

– Célja nem is annyira mögöttes. A genderizmus Isten- és emberellenes ideológiájára „érzékenyíteni” a közvéleményt, és politikai pozíciójában tett támogató lépéseivel mintegy „legitimálni” azt. Tudják nagyon jól a Frankfurti Iskola teoretikusai nyomán, hogy az általuk képviselt ideológia győzelméhez a nemiség és a család szétverésén keresztül vezet az út, mivel a normális családi szocializáció immunissá teszi az emberek többségét a természetellenes törekvéseikkel szemben.

A Frankfurti Iskola extrém alakjai 1964-ben Heidelbergben - wikipedia

– Szent Pál a Rómabeliekhez írta: „…a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek végső jutalmát elvevén önmagukban”.

Szent Pál - st-paulprimaryschool.co.uk

A Népek Apostola egyértelműen fertelmességnek, tévelygésnek minősítette a szodómiát, sőt keményen úgy fogalmazott, hogy „akik ilyeneket cselekszenek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az aképpen cselekvőkkel egyet is értenek”. Egy populista miért hazudhatta mégis azt, hogy „A szivárványos zászló nem üzen mást, mint ami a Katolikus Egyház hivatalos álláspontja is”?

– Ahogy a rövid videómban is fogalmaztam, nem fejtette ki az igazság minden részletét.

Szász Péter a videóban - 888.hu

Az, hogy – a katolikus tanítás szerint – az Isten minden embert szeretetből hív létbe, és szeretetből létben tart és szeretetből céljára irányít, nem jelenti azt, hogy ezen emberek bűneit helyesli, vagy azokkal szemben közömbös. A szeretet a másik javát, és nem a romlását óhajtja. Miért tett így? Hogy álságos módon a katolikusokat, a hivatalos egyházi vezetőit, és általában a keresztényeket is kereszténytelenséggel vádolva úgymond kihúzza a talajt alóluk.

– A valódi – tehát nem külföldről pénzelt – civil szervezetek, köztük a Balassi Kard Művészeti Alapítvány mit tehetnek azért, hogy a magyar fiatalokat megvédjék a kereszténységet kiforgató populista propaganda-támadásoktól?

– Éljenek a civil kurázsival! Álljanak ki az általuk képviselt értékek mellett. A határozott kiállásuk, példájuk vonzani fogja a néha ugyan tévútra tévedő, de szívében mindig eszményt kereső ifjúságot!

gondola
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az év vége előtt lezárulhat a feltételességi eljárás
  Ha a kormány az általa tett vállalásokat teljesíti, akkor a feltételességi eljárás még az év vége előtt lezárulhat és Magyarország forrásvesztés nélkül léphet át a 2023-as esztendőbe - mondta az igazságügyi miniszter az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges, az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzéséről szóló törvényjavaslatok parlamenti vitájában, hétfőn este.
 • Nemzetek Ligája – Csoportmásodik a Rossi-legénység
  A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája 6., zárófordulójában, így az A divízió 3. csoportjának második helyén zárta a sorozatot.
 • Orbán Viktor gratulált az olasz jobboldali vezetőknek
  A megszokott diplomáciai, udvariassági formuláknál jóval intenzívebb kommunikáció zajlik Orbán Viktor miniszterelnök és a várhatóan kormányt alakító olasz jobboldali pártok vezetői között; a vasárnapi parlamenti választás óta több üzenet-, illetve levélváltás is történt a magyar és az olasz partnerek között – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár hétfőn.
MTI Hírfelhasználó