Néhány mondat a szivárványos provokációkról
A szexualitás magánügy. Nincs mit keressen a politika napirendjén és a közbeszédben, ilyenformán az államigazgatás semmilyen szervének nincs vele dolga.
2020. augusztus 22. 19:44

A szexuális irányultság nem közösségképző erő. Azt állítani, hogy minden azonos szexuális irányultságú ember egyetlen nagy csoportba tartozik, pont olyan valótlanság, mint azt állítani, hogy a világon élő összes barna szemű, szőke, szemüveges, 178 centiméter magas stb. ember összetartozik Berlintől Timbuktuig, Bombaytől Aucklandig. Ezen túlmenően egy ember személyes identitása számos összetevőből épül fel. Ezek közül csak egy a szexualitás. Ezen egyetlen elem kizárólagosnak beállítása lelki és szellemi lényegétől, társadalmi, családi, hivatásrendi és egyéb kötődéseitől megfosztja és ösztönlénnyé alacsonyítja az embert.

További tény, hogy a szexualitás eredendő és örök célja a fajfenntartás, ebből következően a homoszexualitás ­biológiai zsákutca. E rendellenesség velünk él, mióta világ a világ. A homoszexuálisok felé megértéssel, türelemmel, együttérzéssel kell fordulnunk, akárcsak a személyiségzavaros, például magukat férfi létükre nőnek vélő embertársaink felé.

Minden szexuális rendellenesség szomorú tévút. Ezek egyetlen normális társadalomban sem képezik büszkeség tárgyát, ezért egyetlen normális ember sem tartja egyenértékűeknek az egészséges, természetes, produktív szexualitással, pláne nem ünnepli, magasztalja. Mindezekből logikusan következik, hogy a szexuális rendellenességeket kötelezően megünneplendőnek beállító úgynevezett LMBTQ… (XYZ stb.)-mozgalom erőszakos provokációi minden rezdülésükben ellentétesek az emberi méltósággal, a természet vastörvényeivel, vagyis az erkölccsel és a józan ésszel.

Az úgynevezett LMBTQ… (XYZ stb.)-mozgalom a homoszexuálisok és más eltévelyedésekben szenvedők marginális kisebbségét megjelenítő, a normális többség értékrendjét megvető és gyűlölő szélsőséges, családellenes politikai szekta, amelynek zászlója e bolsevik lelkiségű, kirekesztő irányzat embertelen nézeteit jeleníti meg.

Ennek a zászlónak ezért nincs keresnivalója a közintézményeken, az LMBTQ… (XYZ stb.)-szekta ideológiájának pedig nincs keresnivalója a nyilvánosságban, a közbeszédben.

Ezért elvárjuk a magyar kormánytól, illetve az Országgyűléstől, hogy a bátor lengyel példát követve az élet nevében és védelmében – nem utolsósorban a végsőkig provokált egészséges többség vérmesebbjeinek nemkívánatos önbíráskodását megelőzendő – szigorú szankciókat tartalmazó törvényt alkosson közintézményeink, középületeink méltóságának és rendeltetésének védelmében, egyszersmind a jövő nemzedékei iránti felelősségről tanúbizonyságot téve oktatási és kulturális rendszerünk megóvása érdekében egyszer s mindenkorra tiltassék be az LMBTQ… (XYZ stb.)-propaganda!

Ágoston Balázs

A szerző újságíró


 
Magyar Nemzet
  • Tudatgyilkosok, lélekmérgezők támadják a kultúrát
    A 777 Közösségi Egyesület és Márffy Bence magyar nyelv, irodalom és történelemtanár részesült idén a Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjban, az elismeréseket pénteken adták át Budapesten.
  • Orbán Viktor találkozója Marine Le Pennel
    Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
  • A Barátság kőolajvezetéket fenyegeti a szélsőség
    Ha valami történne a Barátság kőolajvezetékkel, annak nagyon súlyos következményei lennének, nemcsak a magyarországi, hanem az egész régió olajellátására, és Ukrajnára is - mondta Hortay Olivér, a Századvég energetikai üzletágának vezetője pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
MTI Hírfelhasználó