SzuperVágót nem is kérdezték
2020. augusztus 8. 00:55

Ez a vád a legprimitívebb rágalom.

„Már megint ez a »szemkilövetés«. Ez éles lőszer használatára szóló, célzottan a szemre irányuló tűzparancsot jelent a »szemkilövetőtől«. Ha lett volna ilyen - gumilövedék esetében abszurd - utasítás a részéről, már rég rábizonyították volna Gyurcsányra. De ők is tudják, hogy ez a vád a legprimitívebb rágalom (Morvai Krisztina kezdte, és pl. Puzsér már ott tart, hogy a miniszterelnök »rendőrrohamot vezényelt«).

Sőt, 2006-ban épp a fideszesek kérték számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert a molotovkoktélokat dobáló, autókat felgyújtó, utcakövekkel a rendőrökre támadó »békés ünneplők« ellen... https://www.delmagyar.hu/…/nyitray-eles-loszert-kellett-vo…/

Ennek a szegény, szomorú szemű fiatalembernek is hajtogatnia kell ezt az »epitheton ornans«-t, ha a volt miniszterelnököt kell gyalázni, hiszen ez ma minimális elvárás lehet egy parlamenti államtitkártól.

A jogállamiságot rajtuk számon kérni pedig mindenkinek joga van, még annak is, akivel szemben ilyen jogtalanságokat is rendszeresen elkövetnek.”

Vágó István: Már megint ez a „szemkilövetés”

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó