Gyurcsányista anarchisták munkában
Gyerekkorunk óta tudjuk, hogy az ördög és a Tenkes kapitánya nem alszik. Később megtanultuk, hogy az SZDSZ sem, legújabban pedig a Gyurcsány-féle DK is ide sorolható.
2020. június 27. 23:47

Szombat este az Oktogonnál készült felvételek mutatják, hogy a Demokratikus Koalíció - amely se nem demokratikus, se nem koalíció - , fiatal szimpatizánsai semmitől sem riadnak vissza. Most éppen a körúti plakátokat, a kormány nemzeti konzultációs plakátjait gyalázták meg, mint anarchisták. És odabiggyeszették kedvencük, a nemzetrontó Fletó mosolygó képét.

Hát ezen mi nem tudunk mosolyogni.

gondola
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó