Szervezetek mentegetik a keresztényellenességet
„Szerintük nem politikailag korrekt keresztény emberek védelmében kiállni.”
2020. május 12. 23:49

A Népszavában megjelent vallásgyalázó karikatúra ügye szimbolikus jelentőségűvé emelkedett, amit jól jelez, hogy most már a Soros-hálózatnak is fontossá vált – hívta fel a figyelmet a jelenségre közösségi oldalán Azbej Tristan.

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár hozzátette; az ominózus szervezetek persze nem a vallásos emberek méltóságát óvják, hanem a gyalázkodók védelmében indítanak ellentámadást. Mint írta, „ennek szellemében ítélte el a keresztényellenes rajz ellen (békésen!) tiltakozó Vasárnap.hu-t, a KDNP-t és személy szerint engem a svájci székhelyű Cartooning for Peace”.

Szerintük nem politikailag korrekt keresztény emberek védelmében kiállni – fűzte hozzá Azbej Tristan.

Mint rámutatott, „bár a szervezet neve azt üzeni, a békéért küzdenek, már a nevük is hazugság: egy olyan karikatúrát vesznek védelmükbe, mely nem a békét, hanem a békétlenség fölszítását szolgálja. Megszokott kettős mérce ez, de nem megyünk el mellette szó nélkül. Ha már a világ legüldözöttebb vallásának gyakorlóit és képviselőit teszik az élcelődés tárgyává, ne várják el tőlünk, hogy szóvá sem tesszük a méltatlanságot.

A keresztény békesség nem azt jelenti, hogy azt is el kell fogadnunk, ha nyugaton kulturálisan, keleten és délen pedig a szó szoros értelmében a létünkre törnek.”

Aki pedig összeesküvés-elméletnek gondolja a Soros-hálózat létét azoknak egy kis ízelítő a szervezet honlapjáról, hogy milyen SONGO-k támogatják a vallásgyalázás harcos védelmezőit – fűzte hozzá az államtitkár, bemutatva: az Amnesty International és Human Rights Watch is a CfP támogatói között található. 

vasarnap.hu
  • Éric Zemmour: Magyarországnak igaza van
    Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.
  • Nagykövet a tehetségek birodalmában
    A népdalt, annak közvetlensége, személyessége és természetes egyszerűsége okán mindenki magénak érezheti. Egy olyan, a régi paraszti kultúrából ránk maradt zenei örökség, melynek újra és újra meg kell találni helyét mindennapi életünkben, mai világunkban.
  • Üres szivárvány
    München hat éve plüssmacikkal fogadta a migránsokat és a mainstream ugyanígy oktatott ki minket “jóemberségből”, mint most. Akkor nekünk lett igazunk. Most is rajtunk akarják éves kötelező toleranciamutatványukat bemutatni.
MTI Hírfelhasználó