Bulla Károlytól búcsúzunk
A kispesti Újtemetőben helyezik örök nyugalomra az újságírót.
2020. január 28. 14:59

Családi körben a Kispesti Újtemetőben temetik el a Gondola korábbi főszerkesztőjét, Bulla Károly Tibort. A kiváló újságíró 2019. december 29-én, életének 74. évében távozott közülünk. Lelki üdvéért 2020. január 31-én 18 órai kezdettel a Kispesti Nagyboldogasszony Plébániatemplomban mondanak misét; a XIX. kerület Templom tér 21. cím alatt. Búcsúbeszédben Nyakas Szilárd újságíró idézi fel Kassai Bulla Károly alakját. 

Képünk a 2012. évi Békemenetben készült Róla.

gondola
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • EU-csúcs: Charles Michel már tárgyalt Orbán Viktorral
  Órákon belül kezdetét veszi az állam- és kormányfők rendkívüli csúcstalálkozója Brüsszelben, ahol az országvezetők a 2021 és 2027 közötti keretköltségvetésről (MFF) próbálnak majd megállapodni.
 • Gyurcsányék ismét hátba támadták az MSZP-t
  A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióhoz csatlakozik két MSZP-s polgármester is – számolt be róla az Index. Mivel a kettős párttagság a szocialisták alapszabálya szerint tiltott, ezért a XVIII. kerületet vezető Szaniszló Sándornak és Kiss Lászlónak, Óbuda polgármesterének is megszűnik MSZP-s párttagsága.
 • London meg tudná rendezni az idei olimpiát Tokió helyett?
  Shaun Bailey konzervatív polgármesterjelölt szerint London meg tudná rendezni az idei olimpiát és paralimpiát, ha a koronavírus-járvány miatt Tokióból el kell mozdítani a sporteseményt.
MTI Hírfelhasználó