Bulla Károlytól búcsúzunk
A kispesti Újtemetőben helyezik örök nyugalomra az újságírót.
2020. január 28. 14:59

Családi körben a Kispesti Újtemetőben temetik el a Gondola korábbi főszerkesztőjét, Bulla Károly Tibort. A kiváló újságíró 2019. december 29-én, életének 74. évében távozott közülünk. Lelki üdvéért 2020. január 31-én 18 órai kezdettel a Kispesti Nagyboldogasszony Plébániatemplomban mondanak misét; a XIX. kerület Templom tér 21. cím alatt. Búcsúbeszédben Nyakas Szilárd újságíró idézi fel Kassai Bulla Károly alakját. 

Képünk a 2012. évi Békemenetben készült Róla.

gondola
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Új lírai beszéd
  Szeretteinket, pláne gyermekeinket egy kivételes világra kell tanítanunk, nagy gondossággal, nagy hitekkel, hogy bármi jó megtörténhet a világban, e nélkül nincs meg a mintája, háttérországa, evidenciája arra, hogy a valóságát úgy formálhatja, olyanná, amiben élni is érdemes - vallja Kürti László költő.
 • Soros-bábszínház Brüsszelben
  Vegyük sorra a legfontosabb jeleit ­annak, hogy az unió ma már nem szuverén.
 • Orvos és koldus
  Két hétre indult Nigériába orvosmisszionáriusként, végül a világjárvány miatt hat hónapig kellett az afrikai országba maradnia dr. Fodor Rékának, az AFRÉKA Alapítvány létrehozójának.
MTI Hírfelhasználó