Kocsis: Gyáva a kispesti MSZP
Az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert, majd kizártátok a pártból, elhatárolódtatok tőle, de azért most megválasztottátok a lakásügyi bizottság vezetőjének - írja Facebook posztjában Kocsis Máté.
2019. november 11. 11:58

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombati Facebook-bejegyzésében – az ellenzékieknek címezve szavait – bejegyzésében azt firtatta: „Az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert, majd kizártátok a pártból, elhatárolódtatok tőle, de azért most megválasztottátok a lakásügyi bizottság vezetőjének, aztán pedig közlitek, hogy hibás volt a lista? Mi ez? Nevetséges, gyáva gazemberdolog! Gondolom, kellett a szavazata a korrupcióellenes csomaghoz” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

A Magyar Nemzet írta meg az önkormányzati választások előtt, hogy a Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester baráti körébe tartozó Lackner Csaba egy videófelvételen fehér port szárít – amit a kábítószeresek a kokain fogyasztása előtt szoktak csinálni. Az egyik felvételen Lackner kifejti: „Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában azt mondják, ha évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. Az is igaz, aki jól csinálja, nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, külső vállalkozóktól jön vissza.”

A politikust a Momentum–DK–MSZP–Párbeszéd jelöltjeként újraválasztották egyéni képviselőnek a főváros XIX. kerületében. Az MSZP október végén kizárta a pártból Lackner Csabát. Gajda Péter polgármester azt mondta, amikor a képviselőt megválasztották a lakásügyi bizottság vezetőjének, véletlenül hibás előterjesztést nyújtottak be, és újra fognak szavazni a bizottsági helyről.

MTI
  • Hadházy Ákos körül elfogyott a levegő
    Már a baloldal sem kér a botrányhősből, aki egyéniben mindeddig csúfos kudarcot vallott, csak listáról jutott be az Országgyűlésbe.
  • 340 millió keresztényt üldöznek a világon
    Drámai kép rajzolódik ki az Open Doors keresztény emberi jogi szervezet tavalyi évet áttekintő jelentéséből, melyet január 13-án mutattak be az olasz képviselőházban.
  • Armin Laschetet választották meg a CDU elnökének
    Armin Laschet, Észak-Rajna–Vesztfália miniszterelnökének győzelmét hozta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) tisztújító, online kongresszusa. Laschet borítékolhatóan CDU-elnök lesz, ám közel sem biztos, hogy ő váltja majd Angela Merkelt a kancellári székben az őszi szövetségi parlamenti választásokat követően.
MTI Hírfelhasználó