75 éves a Kereszténydemokrata Néppárt!
Különleges filmbemutatót tartottak ma az Országház Felsőházi termében...
2019. október 31. 14:40

A magyar kereszténydemokrácia történetének 75 évéről összeállított dokumentumfilm - a nyilvánosság előtt eddig nem publikált - korabeli híradórészletekkel, fényképekkel és hangfelvételekkel, illetve napjainkban készült interjúkkal idézi fel a sorsfordító eseményeket a Demokrata Néppárt megalapításától a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) meghatározó kormányzati szerepbe kerüléséig. A filmet ma mutatták be a Keresztény Civil Szervezetek Országos Fórumán, az Országház Felsőházi termében. A teljes film minden érdeklődő számárára elérhető a Youtube-on!

https://www.youtube.com/watch?v=Ds7Id4xKma4&t=380s

gondola.hu, kdnp.hu
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Megakasztották a Liget Budapest Projektet Karácsonyék
  Változtatási tilalmat rendelt el a Liget Budapest Projekt által érintett városligeti területre a Fővárosi Közgyűlés szerdán. Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát 18 igen szavazattal, 14 nem ellenében, egy tartózkodás mellett támogatta a testület.
 • Zöld böjtre hív a pannonhalmi főapát
  Hortobágyi T. Cirill OSB pannonhalmi főapát február 26-án, hamvazószerdán Facebook-oldalán tette közzé azt a felhívást, amelyben a bencés közösség tagjait, munkatársait és barátaikat „zöld böjtre” biztatja az előttünk álló nagyböjt folyamán.
 • Továbbra sem tudni koronavírus-fertőzöttről Magyarországon
  Bár a betegség európai terjedése miatt kicsi az esélye annak, hogy a koronavírus elkerülje Magyarországot, de nincsen magyar beteg Magyarország területén – jelentette be Gulyás Gergely.
MTI Hírfelhasználó