75 éves a Kereszténydemokrata Néppárt!
Különleges filmbemutatót tartottak ma az Országház Felsőházi termében...
2019. október 31. 14:40

A magyar kereszténydemokrácia történetének 75 évéről összeállított dokumentumfilm - a nyilvánosság előtt eddig nem publikált - korabeli híradórészletekkel, fényképekkel és hangfelvételekkel, illetve napjainkban készült interjúkkal idézi fel a sorsfordító eseményeket a Demokrata Néppárt megalapításától a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) meghatározó kormányzati szerepbe kerüléséig. A filmet ma mutatták be a Keresztény Civil Szervezetek Országos Fórumán, az Országház Felsőházi termében. A teljes film minden érdeklődő számárára elérhető a Youtube-on!

https://www.youtube.com/watch?v=Ds7Id4xKma4&t=380s

gondola.hu, kdnp.hu
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
  • „Késelés történt, agyonlőtték a gyanúsítottat”
    A „politikai korrektség” pszichoterrorja hatott. Egy újságíró agya áldozatul esett: meghibbant attól a megfeleléskényszertől, amelyet környezete kialakított benne. Nem merte leírni azt, hogy a tettes, a bűnöző, a terrorista.
MTI Hírfelhasználó