Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
2019. június 17. 23:42

Fizetett komédiások randalíroztak a demokrácia ellen. „Szinte egy emberként mozdult meg Hollywood színe-java. Producerek, rendezők színészek és más szabadelvű értelmiségiek nyílt levélben fordultak Görlitz lakóihoz” – írta a sajtó.

„Színe-java”…

A „soft-power” világfővárosának színe-java… Igen, ez a gyakorlat vezethet a bohócok diktatúrájához. Képzeljük el: az alkoholista, drogos paprikajancsik annyira odafigyelnek a világ eseményeire, hogy egy kelet-német kisváros belső politikai harca is a szemükbe ötlik.

Legközelebb Kőbánya-Alsó lesz a fő téma Hollywoodban.

„A politikailag korrekt, elfogadó, haladó gondolkodású liberálisok figyelme most azért fordult a német kisváros felé, mert felmérések szerint a hétvégén ott tartandó polgármester-választás a jobboldali Alternatíva Németországért (AfD) párt győzelmével zárulhat” – adja hírül a média.

Felháborító: a demokrácia érvényesülhet egy német településen!

Ha a demokrácia elve, a többség akarta győzhet a helységben, „akkor Görlitz lehet az első olyan német város, amelyet a bevándorlásellenes AfD irányít.” Ez az, amit az alkoholista, drogos kompánia nem fogadhat el.

Be kell tiltani a demokráciát Görlitzben.

Az „aggódó” levélben – mint a sajtó írja – a toleráns, elfogadó „demokraták” burkoltan megfenyegették a város lakóit: „Ha az a benyomás keletkezik, hogy a város többsége idegengyűlölő, annak híre megy és valószínűleg következményei lesznek.”

Azaz fenyegettek a demokrácia védői

És nincs háttérhatalom… Nincsenek összeesküvések… Az alkoholista, drogos csőcselék két delírium között éberen odafigyelve észlelte, hogy egy Görlitz nevű kistelepülésen majdnem szárba szökkent a demokrácia.

Alulról jövő kezdeményezésként tiltakoztak ellene.

Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.

És fenyegettek is: „következményei” lesznek.

Tudjuk, mire emlékeztet ez. Ismerjük a német történelem legmélyebb másfél évtizedét, amelyben ez a stílus volt a hivatalos. „Következményei lesznek”… Ezt a propagandastílust vette át a hollywoodi gyülevész népség.

Kik állhatnak a háttérben?

Noha jól tudjuk, nem nevezhetjük néven őket. Mert a szélsőséges propagandagépezet címkéz, megbélyegez, besároz minden halandót, aki önvédelmet gyakorol. Aki él elemi emberi jogaival, s szabadon véleményt mond, az nem tartozhat „A politikailag korrekt, elfogadó, haladó gondolkodású liberálisok” közé.

És kíméletlenül kiiktattatik.

Mégis védekeznünk kell a terror ellen. A hollywoodi propagandaterroristákat jó szóval figyelmeztetnünk kell: ne adják el magukat. Ne aljasodjanak le pénzért. Ne legyenek az ordas eszmék kiszolgáló csürhéje. Ne állatiasodjanak el.

Térjenek vissza az emberiséghez.

Kovács G. Tibor
 

Kovács G. Tibor
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Orbán Viktor: Meghosszabbítjuk a kijárási korlátozást
  A miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében korábban március 28-ai hatállyal rendelt el kijárási korlátozást, április 11-ig. Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videójában bejelentette, hogy ezt a korlátozást meghosszabbítják határozatlan ideig, de hetente döntenek ennek a felülvizsgálatáról.
 • Püspöki üzenetek nagycsütörtökre
  Több magyarországi főpásztor is úgy határozott, hogy külön, nagycsütörtökre szóló üzenettel is segíti egyházmegyéje híveit, hogy a szent három napban annak ellenére jól fel tudjanak készülni a húsvét ünnepére, hogy a plébánia közösségében nem, kizárólag a saját szűk családjuk körében tehetik ezt.
 • Több mint 100 fertőzött és öt halott egy fővárosi idősotthonban
  Immár több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában - jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó