Szél, Hadházy: a Momentum-tagság "nem került napirendre"
Utoljára frissítve: 2019. május 30. 09:21
2019. május 28. 13:52

A világhálón az európai parlamenti választás után elterjedt a közlés, mely szerint a Lehet Más Politika (LMP) két korábbi politikusa, jelenleg független országgyűlési képviselő: Szél Bernadett és Hadházy Ákos kérte fölvételét a Momentumba.

Megkeresésünkre mindketten elektronikus levélben egyértelműen közölték, hogy ez az állítás nem felel meg a valóságnak.

A Momentum sajtóosztálya szerdán válaszolt kérdésünkre: "Szél Bernadett és Hadházy Ákos a közös értékek és víziók mentén támogatják a Momentumot és a párt programját - és mivel sok közös pont van, ezért az utóbbi időben a közös munka elég gyakorivává vált. De Szél és Hadházy Momentum párttaggá válása egyelőre nem került napirendre" - írta Németh Gyöngyvér sajtóreferens.

gondola
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó