Patkányszélsőség az európai baloldalban
Óriási szégyen, nemcsak a baloldalnak, hanem az egész országnak, hogy ilyen elme a törvényhozásban részt vehet. Valljuk be: az Európai Uniónak is szégyene, hogy egy tagországában patkánykirálynő lehet törvényalkotó.
2019. május 2. 12:22

Újraéledt a gyűlöletpolitika: kenyéradó gazdáit nevezte patkányinváziónak egy szélsőséges posztkommunista gyűlölködő. Bevallotta, hogy patkányoktól húzza jövedelmét, és ő azt zavartalanul bezsebeli.

És A PÁRT vállhoz veti a vállt.

Munka hadának a lépte dobog, repül a lángoló tűzszínű zászló, mely vezet az éjek éjén át a harcra, hogy sok sápadt arcra a hajnal bíborát vetítse a NAGY ESZME, amelynek több mint 140 millió áldozata volt eddig.

Kísértet járja be Európát.

Sajnos a régi. A kommunizmus kísértete. Ezúttal egy patkánykirálynő idézte, és láthatjuk: ez a kísértet ugyanolyan borzalmas ábrázatú, mint 1848-ban, amikor Marx elvtárs és Engels elvtárs a Kommunista kiáltványban föllebegtette.

Uljanov, Dzsugasvili, Mao…

A NAGY ESZME rémei, akik nemcsak az ellenséget, hanem saját elvtársaikat is kiiktatták. Joszif „csak” a Gulágon több mint 20 millió embert küldött át a másvilágra, de összesen 60 millió ember száradna a lelkén, ha lett volna neki…

Pol Pot: 3 millió.

Kim Ir Szent 1,6 millió lélek fogadta a túlvilágon, amikor 1994-ben ő is odaköltözött, ám Észak-Koreában még eleven a RENDSZER. És ne feledjük, Németországban is szocializmus volt – nemzeti –, nagy tömegű áldozattal.

Ez a szellemiség lobbant fel a magyar parlamentben.

Óriási szégyen, nemcsak a baloldalnak, hanem az egész országnak, hogy ilyen elme a törvényhozásban részt vehet. Valljuk be: az Európai Uniónak is szégyene, hogy egy tagországában patkánykirálynő lehet törvényalkotó.

Timmermans úrnak feladata lenne.

Az európai szociáldemokraták listavezetője azonban az „idiotizmus” ellen harcol, és ezt az izmust az amerikai elnökhöz társítja. Pedig itt, ezen a földrészen egy veszélyesebb izmus fenekedik: a kommunizmus.

Amely ezúttal patkányhadjáratra készül.

Igen, a pátkánykirálynő valamit tenni akar a patkányinvázió ellen, ezt be is jelentette a televízióban. Már csak hatalom kell neki, és kezébe kapja az eszközöket. A módszereket a nagy elődök kínálják neki.

Szamuely, Cserny és más „fiúk”…

Ismét a farok csóválja a kutyát.

Amiként ez történt 1994 és 1998 között. Akkor a nagy Pártot egy kisebb koalíciós társ vezette, ezért bocsátották áruba a nemzetstratégiailag nélkülözhetetlen közvagyont, kótyavetyélték el a gazdaságot.

Ma a mély SZDSZ vezeti a posztkommunista pártot.

Tematizálták a közbeszédet a patkányinvázióval. Fenyegetik a társadalmat, amelyet patkányinváziónak neveztek el, és amely ellen föl kell lépni. Újranyitnák Recsket, drótkerítéseket húznának a Hortobágyon.

Akkor a klerikális reakció volt a célpont.

„Tűzzel, vassal, golyószóróval és börtönnel” – így kell harcolni a klerikális reakció ellen a nagy, Fiuméban született Cermanik, később Csermanek szerint. Tehát Gellért püspök után is érte üldözés a keresztényeket Európában – noha erre a cenzorból lett volt pártelnök asszony most „nem emlékezik”…

Utolsó csatlós is volt a mai patkányinvázió.

Emlékeztetni kell Európát is a vörös terrorokra. Azokra, amelyeket propaganda készített elő: megbélyegzéssel. Utolsó csatlós, kulákok, klerikális reakció, patkányinvázió…

A magyarországi posztkommunista párt a teljes európai baloldalt szalonképtelenné züllesztette.

Kovács G. Tibor
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó