Magyarország nem akar bevándorlók országa lenni
Brüsszelben is Magyarország az első, továbbra is folytatódik az aláírásgyűjtés Miskolcon is – mondta Hubay György, a Fidesz miskolci országgyűlési képviselője a borsodi megyeszékhelyen hétfőn.
2019. április 29. 17:15

A politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: minden egyes aláírás bizonyítja azt, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni, a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választás tétje nagy, az, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenleg bevándorláspárti brüsszeli politikát, megvédeni a magyar emberek és az európai emberek érdekeit.  Magyarországnak olyan embereket kell küldeni Brüsszelbe, akik megvédik a magyarok és Magyarország érdekeit, nem pedig Brüsszel érdekeit fogják képviselni itt – mondta. 

A kormánypárti országgyűlési képviselő hozzátette: arra kérnek mindenkit, hogy akinek fontos Magyarország jelene, biztonsága, fontos gyermekei és unokái jövője, azok támogassák Orbán Viktor programját. Miskolcon is az emberek nyugalomban, békességben és biztonságban szeretnének élni, Magyarországot szeretnénk megőrizni Magyarországnak – fogalmazott.

MTI
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó