Hadüzenet nélküli háborús támadás
A lisszaboni szerződésben, melyet a gyurcsányi kormányzás olvasatlanul írt alá annak idején, nos abban sincs szó arról, hogy az európai dolgozó emberek idegen élősködőket tartsanak el.
2019. március 26. 17:57

„…olyan eljárásokon dolgoznak, amelyek alapján Magyarországnak fizetnie kellene, ha elutasítaná a betelepítéseket” – olvasható az Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel című kormányzati tájékoztató levélben.

A vészjelzés egy hadüzenet nélküli háborúról szól.

A társadalom által megválasztott vezető szervezet – alkotmányos kötelességének megfelelően – vészjelzést ad az állampolgároknak: egy idegen érdekcsoport az ország középtávon való megsemmisítésére tör.

Civil ruhába öltözött hadsereget akar az országba küldeni.

Civil ruhában, egyelőre fegyvertelenül érkeznek katonai rendben vonuló, telefonokon parancsokat kapó, és azokat pontosan végrehajtó csapatok, hogy itt ingatlanokat foglaljanak, és a társadalom pénzéből élelmezésben, szórakoztatásban – kenyeret és cirkuszt – részesüljenek.

Azaz élősködjenek.

Háborús állapotokat akar kierőszakolni a senki által meg nem választott brüsszeli bürokrácia, s mivel a NATO-csapatok fölött – egyelőre – nem rendelkezik, a katonai fenyegetések helyett pénzügyi fenyegetéssel akarja kikényszeríteni az amerikai spekuláns akaratának érvényre juttatását.

Az országrombolást.

„A nyomásgyakorlás más eszközeit is bevetik: az uniós pénzügyi támogatások kifizetését is attól tennék függővé, hogy az adott ország támogatja-e a brüsszeli bevándorláspolitikát” – olvasható a kormányzati vészjelzésben.

Gyorsan rögzítsük: semmit nem veszítünk e pénzek befagyasztásával.

A migránsözön eltartása sokkal többe kerülne, mint amennyi pénzt – a mi befizetéseinken felül – Brüsszel átutalna magyar számlára. A migránsok élősködése pénzügyi katasztrófát is okozna az egyébként is hatalmas államadósság alatt nyögő, és brutális kamatterheket viselő magyar gazdaságnak.

Brüsszel tehát vigye a pénzét migránsaival együtt.

Az európai uniós úgynevezett „támogatások” nem lennének elegendőek a migránsok etetésére sem. Mint tudjuk: idehaza több tízezer hajléktalan – európai uniós polgár – tengődik az utcán. Az ő felkarolásukra sincs keret.

Nekünk elsősorban a mi hajléktalanjainkat kell támogatnunk.

A szélsőséges rasszista – hungarofób – uniós figuráknak nincs joguk ahhoz, hogy Magyarország életét tönkre tegyék. Nem vehetik el a magyar dolgozók keservesen megkeresett pénzét arra, hogy idegen megszálló hadsereget abból tápláljanak.

Nem ezért csatlakoztunk az Európai Unióhoz.

A lisszaboni szerződésben, melyet a gyurcsányi kormányzás olvasatlanul írt alá annak idején, nos abban sincs szó arról, hogy az európai dolgozó emberek idegen élősködőket tartsanak el fáradságosan megkeresett pénzükből.

A gyurcsányi tízmilliárdok sem erre folynak.

Hazánkban is élnek külföldről pénzelt figurák, akik a társadalomrombolást végzik. Lehet, hogy a magyar államkasszából is kapnak pénzt arra, hogy mint "civil szervezetek" propagandát fejtsenek ki a demokrácia ellen, a családok szétzilálásáért, a közösségek bomlasztásáért.

Ők az SZDSZ által kitenyésztett orkok.

A szélsőségesen eltorzított ork-beszédet, a valós kommunikációra alkalmatlan PC-nyelvezetet használják, és gyűlöletet keltenek azok ellen, akik igazat mondanak és írnak, a valóságot tárják a társadalom elé.

Demokratikus önvédelmet kell gyakorolnunk a háborús fenyegetők ellen.

Kovács G. Tibor
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Niedermüller nekiment az egyházaknak Erzsébetvárosban
  A VII. kerületi polgármester, Niedermüller Péter botrányt okozó nyilatkozata óta most tartottak először képviselőtestületi ülést az Erzsébetvárosban. Várható volt, hogy szóba kerül a polgármester nagy felháborodást keltő kijelentése a fehér, keresztény, heteroszexuálisokról, a DK-s kerületvezetés keresztény egyházak iránt viselt ellenszenve azonban tettekben is megmutatkozott.
 • Nem vár a végtelenségig a Fidesz az EPP válaszára
  Az Európai Néppárt tegnap még nem reagált az Orbán Viktor által jegyzett, a néppárt vezetőségének is eljuttatott memorandumra, ám a néppárt spanyol, olasz és francia tagpártjai szívesen vették a reformot sürgető szavakat.
 • „I. Azonnal, de azonnal…”
  KDNP: Mennyivel nőtt az állami vagyon 2010 óta? Jobbik: Mennyire hiteles a kormány politikája? MSZP: Szándékosan törvényt sértenek, vagy csak teljesen alkalmatlanok? DK: Miért nem racionalizálják a bölcsődei férőhelyteremtésre szánt forrást?
MTI Hírfelhasználó