Hadüzenet nélküli háborús támadás
A lisszaboni szerződésben, melyet a gyurcsányi kormányzás olvasatlanul írt alá annak idején, nos abban sincs szó arról, hogy az európai dolgozó emberek idegen élősködőket tartsanak el.
2019. március 26. 17:57

„…olyan eljárásokon dolgoznak, amelyek alapján Magyarországnak fizetnie kellene, ha elutasítaná a betelepítéseket” – olvasható az Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel című kormányzati tájékoztató levélben.

A vészjelzés egy hadüzenet nélküli háborúról szól.

A társadalom által megválasztott vezető szervezet – alkotmányos kötelességének megfelelően – vészjelzést ad az állampolgároknak: egy idegen érdekcsoport az ország középtávon való megsemmisítésére tör.

Civil ruhába öltözött hadsereget akar az országba küldeni.

Civil ruhában, egyelőre fegyvertelenül érkeznek katonai rendben vonuló, telefonokon parancsokat kapó, és azokat pontosan végrehajtó csapatok, hogy itt ingatlanokat foglaljanak, és a társadalom pénzéből élelmezésben, szórakoztatásban – kenyeret és cirkuszt – részesüljenek.

Azaz élősködjenek.

Háborús állapotokat akar kierőszakolni a senki által meg nem választott brüsszeli bürokrácia, s mivel a NATO-csapatok fölött – egyelőre – nem rendelkezik, a katonai fenyegetések helyett pénzügyi fenyegetéssel akarja kikényszeríteni az amerikai spekuláns akaratának érvényre juttatását.

Az országrombolást.

„A nyomásgyakorlás más eszközeit is bevetik: az uniós pénzügyi támogatások kifizetését is attól tennék függővé, hogy az adott ország támogatja-e a brüsszeli bevándorláspolitikát” – olvasható a kormányzati vészjelzésben.

Gyorsan rögzítsük: semmit nem veszítünk e pénzek befagyasztásával.

A migránsözön eltartása sokkal többe kerülne, mint amennyi pénzt – a mi befizetéseinken felül – Brüsszel átutalna magyar számlára. A migránsok élősködése pénzügyi katasztrófát is okozna az egyébként is hatalmas államadósság alatt nyögő, és brutális kamatterheket viselő magyar gazdaságnak.

Brüsszel tehát vigye a pénzét migránsaival együtt.

Az európai uniós úgynevezett „támogatások” nem lennének elegendőek a migránsok etetésére sem. Mint tudjuk: idehaza több tízezer hajléktalan – európai uniós polgár – tengődik az utcán. Az ő felkarolásukra sincs keret.

Nekünk elsősorban a mi hajléktalanjainkat kell támogatnunk.

A szélsőséges rasszista – hungarofób – uniós figuráknak nincs joguk ahhoz, hogy Magyarország életét tönkre tegyék. Nem vehetik el a magyar dolgozók keservesen megkeresett pénzét arra, hogy idegen megszálló hadsereget abból tápláljanak.

Nem ezért csatlakoztunk az Európai Unióhoz.

A lisszaboni szerződésben, melyet a gyurcsányi kormányzás olvasatlanul írt alá annak idején, nos abban sincs szó arról, hogy az európai dolgozó emberek idegen élősködőket tartsanak el fáradságosan megkeresett pénzükből.

A gyurcsányi tízmilliárdok sem erre folynak.

Hazánkban is élnek külföldről pénzelt figurák, akik a társadalomrombolást végzik. Lehet, hogy a magyar államkasszából is kapnak pénzt arra, hogy mint "civil szervezetek" propagandát fejtsenek ki a demokrácia ellen, a családok szétzilálásáért, a közösségek bomlasztásáért.

Ők az SZDSZ által kitenyésztett orkok.

A szélsőségesen eltorzított ork-beszédet, a valós kommunikációra alkalmatlan PC-nyelvezetet használják, és gyűlöletet keltenek azok ellen, akik igazat mondanak és írnak, a valóságot tárják a társadalom elé.

Demokratikus önvédelmet kell gyakorolnunk a háborús fenyegetők ellen.

Kovács G. Tibor
 • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
  „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
 • Két majom
  Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
 • Fideszes szavazatok is kellettek Von der Leyennek
  A német Ursula von der Leyen lesz az Európai Bizottság következő elnöke. A politikus csak nagyon szűk többséget szerzett az Európai Parlamentben, így még meggyűlhet a baja az átláthatóságért kiáltó testülettel. Az EP októberben szavaz majd az új összetételű bizottságról.
 • Az idő urai
  Mivel érdekekről van szó, s jogegyenlőségről, Magyarországnak egy pillanatra sem szabad beleélnie magát abba a vízióba, hogy mostantól a bizottság megváltozik, s felfigyel az aggasztó jelekre, esetleg figyelembe veszi a szavazópolgárok akaratát.
 • Riadólánc: 200 álcivil szervezet támadja a Fidesz jelöltjét
  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság (LIBE) alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.
MTI Hírfelhasználó