A családok védelme nem pártpolitikai ügy!
A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.
2018. október 30. 10:09

A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.

A rövidesen induló nemzeti konzultáció fontos kérdésekre kér választ, ilyen a családalapító fiatalok támogatása, illetve a kettős terhet vállaló, gyermeket nevelő és dolgozó anyák munkahelyi gondjainak enyhítése.

A fiataloknak bátorságra van szükségük, hogy vállalva az elkötelezettséget megéljék a másik feltétel nélküli elfogadásának élményét, majd egy új élet megszületésének csodáját és a szülővé válás örömét. A nemzetnek pedig ezzel megadjuk a gyarapodás lehetőségét.

- Erről beszélt Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hétfői napirend előtti felszólalásában, a magyar családok megerősítéséről szóló nemzeti konzultáció indulása előtt. A teljes parlamenti felszólalást itt meghallgathatja:

https://www.youtube.com/watch?v=tNmNBH17DtE

kdnp.hu
  • Szombaton nyithatnak a teraszok
    Megvan a 3,5 millió beoltott, így a teraszok szombat reggeltől kinyithatnak - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.
  • Hétfőtől a tömeges oltás
    Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján azt mondta: a rendelkezés célja, hogy az oltópontokon és a háziorvosoknál is minél többen, minél gyorsabban megkaphassák az oltást.
  • A Föld napja: égető a feladat a környezet megóvása
    Nagy István a Föld napja alkalmából az ETO Stadionnál tartott faültetésnél azt mondta, "nem vagyunk könnyű helyzetben, mert az éghajlat változását már mindennap tapasztaljuk a bőrünkön".
MTI Hírfelhasználó