A családok védelme nem pártpolitikai ügy!
A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.
2018. október 30. 10:09

A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.

A rövidesen induló nemzeti konzultáció fontos kérdésekre kér választ, ilyen a családalapító fiatalok támogatása, illetve a kettős terhet vállaló, gyermeket nevelő és dolgozó anyák munkahelyi gondjainak enyhítése.

A fiataloknak bátorságra van szükségük, hogy vállalva az elkötelezettséget megéljék a másik feltétel nélküli elfogadásának élményét, majd egy új élet megszületésének csodáját és a szülővé válás örömét. A nemzetnek pedig ezzel megadjuk a gyarapodás lehetőségét.

- Erről beszélt Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hétfői napirend előtti felszólalásában, a magyar családok megerősítéséről szóló nemzeti konzultáció indulása előtt. A teljes parlamenti felszólalást itt meghallgathatja:

https://www.youtube.com/watch?v=tNmNBH17DtE

kdnp.hu
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó