A családok védelme nem pártpolitikai ügy!
A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.
2018. október 30. 10:09

A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.

A rövidesen induló nemzeti konzultáció fontos kérdésekre kér választ, ilyen a családalapító fiatalok támogatása, illetve a kettős terhet vállaló, gyermeket nevelő és dolgozó anyák munkahelyi gondjainak enyhítése.

A fiataloknak bátorságra van szükségük, hogy vállalva az elkötelezettséget megéljék a másik feltétel nélküli elfogadásának élményét, majd egy új élet megszületésének csodáját és a szülővé válás örömét. A nemzetnek pedig ezzel megadjuk a gyarapodás lehetőségét.

- Erről beszélt Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hétfői napirend előtti felszólalásában, a magyar családok megerősítéséről szóló nemzeti konzultáció indulása előtt. A teljes parlamenti felszólalást itt meghallgathatja:

https://www.youtube.com/watch?v=tNmNBH17DtE

kdnp.hu
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó