Bayer: Az akkori Hír TV mindent jelentett
Visszaemlékezett, hogy számára az akkori Hír TV mindent jelentett, hiszen a jobboldaliknak lett megcsinálva, és ez volt Magyarország első, igazi hírtelevíziója.
2018. augusztus 31. 09:57

Arató a Klubrádió Simicskája

A tévé elmúlt három évét egy klubrádiós párhuzammal mutatta be. Szerinte, ugyanaz az történt a Hír TV-vel, mintha az Arató András vezette, baloldali rádióval egy nap hirtelen közölnék, hogy holnaptól Orbán Viktoré, Arató pedig a Klubrádió Simicskája lenne.
 
Bayer hosszasan bírálta azokat a dolgozókat, akik a G-nap után a tévénél maradtak: nem a Kálmán Olgával, meg a Puzsérral van a baj. A baj azokkal van, akik 2015. február 5-e után letették a hűségesküt, és ezek közül most sokan augusztus 2-án is elmondták ugyanezt.

Európa kezd ébredni

Az ellenzéki pártok állapotáról, és arról, hogy Heller Ágnes tüntetést szervez, Bayer Zsolt úgy vélekedett, hogy mi sem bizonyítja jobban az ellenzéki pártok állapotát, mint hogy Heller Ágnes szervez tüntetést 120 fővel. A publicista szerint ezek az emberek – akárcsak eddig -, elmennek majd tüntetni, aztán nem történik semmi. Bayer úgy véli, Európa most kezd ébredni, hogy soha többé ne jöjjön el Heller Ágnes világa.
 
 
A teljes beszélgetés ITT tekinthetik meg.
magyaridok.hu
  • Magyarország nem fordulhat vissza
    Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előre megy, nem hátra mondatban benne van az a küzdelem, amelyet Magyarország az elmúlt 12 évben folytatott, hiszen 2010-ben egy csődbe jutott ország volt, az országot "kivéreztették és tönkretették". De "nagyon kemény munkával 12 év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította" - mutatott rá.
  • Az orosz medve nem játék
    2021-ben Belaruszban egy olyan destabilizációs akció történt, amely meglehetősen hasonlított a 2014-es, kijevi forradalomnak nevezett puccsra. Az orosz vezetés most hamarabb ébredt, és gyorsan rea­gált. Fehéroroszország esetleges elvesztését konkrét nemzetbiztonsági fenyegetésként kezelték.
  • Nemzeti Régészeti Intézetet alapítanak
    A kormány hosszas szakmai előkészítés és egyeztetés után döntött arról, hogy a Várkapitányság Régészeti és Tudományos Igazgatósága a Nemzeti Múzeum részévé váljon, így ismét az MNM végezheti a régészeti örökségvédelmi feladatokat a lelőhelyek felderítésétől a feltáráson és feldolgozáson át a közönségkapcsolatokig - közölte a múzeum pénteken az MTI-vel.
MTI Hírfelhasználó