Bayer: Az akkori Hír TV mindent jelentett
Visszaemlékezett, hogy számára az akkori Hír TV mindent jelentett, hiszen a jobboldaliknak lett megcsinálva, és ez volt Magyarország első, igazi hírtelevíziója.
2018. augusztus 31. 09:57

Arató a Klubrádió Simicskája

A tévé elmúlt három évét egy klubrádiós párhuzammal mutatta be. Szerinte, ugyanaz az történt a Hír TV-vel, mintha az Arató András vezette, baloldali rádióval egy nap hirtelen közölnék, hogy holnaptól Orbán Viktoré, Arató pedig a Klubrádió Simicskája lenne.
 
Bayer hosszasan bírálta azokat a dolgozókat, akik a G-nap után a tévénél maradtak: nem a Kálmán Olgával, meg a Puzsérral van a baj. A baj azokkal van, akik 2015. február 5-e után letették a hűségesküt, és ezek közül most sokan augusztus 2-án is elmondták ugyanezt.

Európa kezd ébredni

Az ellenzéki pártok állapotáról, és arról, hogy Heller Ágnes tüntetést szervez, Bayer Zsolt úgy vélekedett, hogy mi sem bizonyítja jobban az ellenzéki pártok állapotát, mint hogy Heller Ágnes szervez tüntetést 120 fővel. A publicista szerint ezek az emberek – akárcsak eddig -, elmennek majd tüntetni, aztán nem történik semmi. Bayer úgy véli, Európa most kezd ébredni, hogy soha többé ne jöjjön el Heller Ágnes világa.
 
 
A teljes beszélgetés ITT tekinthetik meg.
magyaridok.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Uralkodók földi maradványait azonosították a kutatók
  Több magyar uralkodó, köztük Szent László király földi maradványait azonosították a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói a Székesfehérvári Középkori Romkertben talált csontleletek között - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága kedden az MTI-t.
 • Az akarat újra építi a falakat
  A Kovácsi Bazilika országos és nemzetközi jelentőségű. A konkrét tervezést meg kell előzze egy – minél teljesebb körű – régészeti kutatás és feltárás, hiszen a Bazilika és az azt körbeölelő cinterem (temető) vasúti töltés alatti része még teljesen ismeretlen. Nem kizárt, hogy a magyar történelem jelentős leletei, tárgyai kerülnek még elő – véli Rainer Péter.
 • Leállt a szállítás a Barátság kőolajvezeték déli ágán
  A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.
MTI Hírfelhasználó