Ha kifizetjük, visszalép? – felvételt tett közzé az Origo
Farkas Gergely, a Jobbik képviselőjelöltje hallható az Origo szerint azon a felvételen, amelyen az LMP-s jelölt visszalépése érdekében pénz felajánlását helyezi kilátásba. Farkas és az LMP-s Midi Melánia a kiskunhalasi egyéni kerületben készül elvileg indulni.
2018. március 19. 16:31

Az Origo cikke szerint egy a portál birtokába került felvételen a jobbikos Farkas Gergely az LMP-s képviselőjelöltnek, Midi Melániának pénzt ajánl, hogy lépjen vissza a javára. Az eset a kiskunhalasi körzetben történt. Farkas arra hivatkozva kérte a visszalépést, hogy így nagyobb esélye lenne a győzelemre.

Az LMP-s jelölt azzal utasította vissza, hogy ez egy meglehetősen erős kijelentés volt. Az ügyben felmerül a bűncselekmény gyanúja – írja az Origo, amely kereste a Jobbikot és az LMP-t is a botrány miatt, de egyelőre nem válaszoltak.

A felvételt ITT tudja meghallgatni!

Origo
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó