Ha kifizetjük, visszalép? – felvételt tett közzé az Origo
Farkas Gergely, a Jobbik képviselőjelöltje hallható az Origo szerint azon a felvételen, amelyen az LMP-s jelölt visszalépése érdekében pénz felajánlását helyezi kilátásba. Farkas és az LMP-s Midi Melánia a kiskunhalasi egyéni kerületben készül elvileg indulni.
2018. március 19. 16:31

Az Origo cikke szerint egy a portál birtokába került felvételen a jobbikos Farkas Gergely az LMP-s képviselőjelöltnek, Midi Melániának pénzt ajánl, hogy lépjen vissza a javára. Az eset a kiskunhalasi körzetben történt. Farkas arra hivatkozva kérte a visszalépést, hogy így nagyobb esélye lenne a győzelemre.

Az LMP-s jelölt azzal utasította vissza, hogy ez egy meglehetősen erős kijelentés volt. Az ügyben felmerül a bűncselekmény gyanúja – írja az Origo, amely kereste a Jobbikot és az LMP-t is a botrány miatt, de egyelőre nem válaszoltak.

A felvételt ITT tudja meghallgatni!

Origo
  • Egyetem és önkormányzatok együtt Tokaj-Hegyalján
    A Tokaj-Borvidéket alkotó 27 település vezetőivel rögzített dokumentum fontos célja a térség népességmegtartásának erősítése, valamint az ott élők boldogulását biztosító szőlő- és borkultúra fejlesztése. Ezek sikeréhez azonban szövetséget kell kötniük azokkal a településekkel, amelyek a világhírű borvidék örökségét őrzik.
  • A családtámogatások emelkednek a választás után
    Orbán Viktor a látogatása során elmondta: bevált az összes támogatási forma a családoknál. Ezért április után, ha a Fidesz megnyeri a választást, a kormány meghosszabbítja, sőt kiegészíti és fel is erősíti a családtámogatásokat.
  • 78 EP-képviselő a brüsszeli klímahisztéria ellen
    A baloldal az utóbbi hetekben mindent bevet, hogy a saját kudarcos zöldideológiáját érvényesítve megfossza az atomenergiát és a földgázt a zöld minősítéstől.
MTI Hírfelhasználó