Olasz kriminológus: Ezt akarják?
Hogy egy afrikai vadember megegye lányuk szívét?
Ez az, amit a haladó baloldal és a médiumok kulturális gazdagodásként akarnak?
2018. február 16. 12:56

Alessandro Meluzzi olasz kriminológus és pszichiáter elmondta, meg van róla győződve, hogy a 18 éves olasz lány megölése Maceratában a nigériai maffiához kötődik, amely nemrégiben érte el Olaszországot és a világ legkegyetlenebb maffiájaként emlegetik.

Szektái gyarmatosítják Itáliát és kiveszik az üzletet a hagyományos maffia családok kezéből, ismertette a vele készült interjúban az Italia Oggi olasz politikai-gazdasági lapnak.

Elmondta, ezek ugyanazon módszerek, mint amit a nigériai maffia rendszeresen alkalmaz Nigériában és más helyeken. Náluk rutinszerű, hogy az áldozatokat feldarabolják és esetenként egyes testrészeiket meg is eszik. Pamelának a nyaka, a szíve és nemi szerve hiányzott, ami egyáltalában nem lepte meg Meluzzit, aki elmagyarázta, Sierra Leonéban a gyerekkatonák rutinszerűen ettek emberi szívet beavatási szertartásként, hogy megmutassák bátorságukat.

A rituális emberevés a nigériai maffiánál nem kivétel, hanem szabály. Ez normális náluk, de itt, Olaszországban senki nem beszél erről, mert attól tartanak, hogy rasszistának nevezik őket. Márpedig hozzá kell szoknunk mindezekhez, és ez csupán a jéghegy csúcsa.

A kriminológus-pszichiáter elmondta, a megölt lány szívét azért ehették meg, mert azt egyfajta erősítő gyógyírnak tekintették, ami növeli a bátorságot és erőt.

Majd feltette a kérdést: „Ez az, amit a haladó baloldal és a médiumok kulturális gazdagodásként akarnak? Azt, hogy egy Afrikából jövő vadember megegye lánya szívét?” - idézi őt a Voice of Europe angol nyelvű hírportál.

Lovas István

Pamela Mastropletro

Pamela Mastropletro

Migrants in Milan - Alexandre Rotenberg / Shutterstock.com

Alessandro Meluzzi – Tv screenshot

magyaridok.hu
  • A vallási turizmus a teljes embert megszólítja
    Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint a vallási turizmus az ember teljes antropológiai valóját megszólítja, testi, szellemi és lelki összetettségében.
  • Iskolai agresszió
    Az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelési és egészségügyi szakterülete, együttműködve a Magyar Diáksportszövetséggel, a pedagógusok lelki egészségvédelmét célul kitűző programot valósít meg.
  • Atomenergia nélkül nincs zöld jövő és alacsony rezsi
    A magyar kormány célja, hogy olyan, a kor legszigorúbb elvárásainak megfelelő, kiváló műszaki színvonalú, biztonságosan működő két új blokk épüljön fel Pakson, amely évtizedeken át hozzá tud járulni Magyarország szén-dioxid-mentes villamosenergia-ellátásához - fejtette ki Süli János a Planet 2021 tanácskozáson.
MTI Hírfelhasználó