Újabb díszpinty akasztana
2018. február 15. 22:48

„Ha itt nem nyer a Fidesz, áprilisban is elbukhat” – ilyen című és ehhez hasonló tartalmú cikkeket szórják tele az internetet a ballib portálok a közelgő hódmezővásárhelyi választás kapcsán.

A Jobbiktól a DK-ig a teljes ellenzék támogatását mag mögött tudó Márki-Zay Péter lakossági fórumot tartott, ahol a következő kijelentést tette a blogstar.hu cikke szerint: „Nem akarom mondani, hogy a kandellábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán és helyezésén kívül…”.

Vajon mire gondolhatott Márki-Zay úr, amikor erről beszélt? Nagyon úgy fest, az önmagát materialista keresztényként meghatározó „szuperjelölt” az akasztásra utalt.

Mint ahogy már akasztani akart nemrég a ballib média ifjú trónkövetelője, vagy a másik titán, aki IFA-platóra pakolná a jobboldaliakat, nem is szólva a korábbi baranyai MSZP-elnökségi tagról, aki fejlövést vizionált a miniszterelnöknek. És még sorolhatnánk napestig az aljas ellenzéki megnyilvánulásokat.

A beszéde közben forradalomról ábrándozó, a magyar nemzetet „lebirkázó Márki-Zay hűen bemutatja, milyen ma egy igazi ellenzéki jelölt.

Teveli Zoltán: Ilyen a totális Fidesz-ellenes koalíció: akasztásra utalgatott a „szuperjelölt” is

magyaridok.hu
Címkék:
 • Infantilizmus a parlamentben
  A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Gulyás: a migránsvízum növeli a terrormerényletek veszélyét
  A migránsvízum növeli a terrorveszélyt, növeli a kockázatát annak, hogy a strasbourgihoz hasonló, migrációs hátterű terrorcselekmények történjenek Európában - mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
 • A Rákóczi Szövetség kapta idén a Duna-díjat
  A Rákóczi Szövetség kapta idén a Duna Televízió által alapított, idén hetedik alkalommal odaítélt Duna-díjat. Az elismerést Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes és Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója adta át csütörtökön Budapesten.
 • Normalitás és radikalizmus
  A jellegtelenség puha diktatúrájában radikálisnak kell lenni, de a szó eredeti értelmében.
MTI Hírfelhasználó