Csaknem száz keresztényellenes támadás Németországban
Az esetek kerek egynegyedében keresztény templomokat és keresztény jelképeket támadtak meg.
2018. február 2. 16:03

A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) adatai szerint az elmúlt évben Németországban csaknem 100 olyan bűntettet regisztráltak, amelyek célpontjai keresztények voltak, jelenti a Die Zeit hetilap.

Az elkövetett cselekmények egyike gyilkosság, kilenc testi sértés és egy gyújtogatás volt.

Az esetek kerek egynegyedében keresztény templomokat és keresztény jelképeket támadtak meg. Legalább 14 esetben a keresztényellenes bűntetteket menedékkérők és menekültek követték el.

Ezt az arányt nyilván egész Németország elhinné, ha értené: hol voltak az ilyen cselekmények ilyen számban, például 2015 előtt?!

A gyilkosságot 2017 áprilisában a Chimsee-nél fekvő Prienben követték el.

Joachim Hermann bajor miniszterelnök elmondta, a németországi integráció azt jelenti, hogy a keresztény-nyugati értékkultúrát „minden mikor és de nélkül” tolerálni kell. A CSU-politikus kifejtette: „Aki itt akar élni, annak feltétlenül búcsút kell vennie a keresztényellenes gondolkodásmódtól”.

Hozzátette: ez nem csak a menekültekre vonatkozó puszta kívánság, „hanem kényszerítő követelés”, mely ultrabátor kijelentése után lapunk meg nem erősített értesülése szerint lehajtott egy stampedli snapszot.

Ansgar Heveling, a CDU-nak a Bundestagban a belpolitikáért is felelős politikusa üdvözölte, hogy immár a támadások „mértékét és kiterjedtségét illetően világosság” uralkodik. Hozzátette, a csaknem száz, keresztényellenes bűntett száma „riasztó”. Elmondta még: fontos az, hogy mindent megtegyenek a keresztények és a keresztény létesítmények védelme érdekében.

Majd hozzátette: ha még lennének a büntethetőség terén lyukak, úgy „azokat éppen úgy be kell zárni, mint ahogyan ez annak idején történt helyesen az antiszemita támadásoknál”.

Kijelentését, szintén meg nem erősített források szerint, állítólag további két stampedli igazi bajor snapsz követte, miközben a müncheni főpályaudvar mellett lévő Café Cosmos előtt a bajor népviseletben való belépést tiltó tábla (tény – L.I.) magától leesett a földre.

Lovas István

magyaridok.hu
  • Kövér: Magyarország magyar ország akar maradni
    Kövér László azt mondta: a több mint ezeréves Kárpát-medencei magyar történelemben "egy demokratikusan megválasztott Országgyűlés által 2011-ben megalkotott első írott alkotmányunk szerint mi, magyarok a jövőben is önrendelkező és cselekvőképes államban, önazonosságát megőrző nemzetként és demokratikus jogrendben akarunk élni".
  • Csatanyerés a keresztény önvédelemben
    A kereszténységet ennél bőszültebben már alig lehet támadni! Ne feledjék, a keresztényüldözés a XXI. század legjelentősebb emberi jogi válsága. A világban soha nem látott mértékben tombol a keresztényüldözés! Naponta átlagosan nyolc keresztényt gyilkolnak meg, és mintegy 260 millió hívő van kitéve üldöztetésnek.
  • Éric Zemmour: Magyarországnak igaza van
    Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.
MTI Hírfelhasználó