Gyűlik a pénz a Soros-terv kivédésére
Több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a Fidesz január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak.
2018. január 29. 14:12

Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz – számolt be a Magyar Időknek Hidvéghi Balázs. A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója elmondta: több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a párt január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak.

Az akcióban átlagosan ötezer forintot küldtek támogatóink, főleg mikroadományokról beszélhetünk tehát, amit ezúton is szeretnénk megköszönni – tette hozzá. Megjegyezte: a Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel, ami egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről.

A befolyó összeg felhasználásáról elmondta: felvilágosítóanyagokat, plakátokat készítenek belőle a kormánypártok előtt álló harchoz. Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet – hívta fel rá a figyelmet.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke korábban is kért támogatást a kormánypárti szimpatizánsoktól. 2014-ben a rezsicsökkentést, a bankok elszámoltatását és a Brüsszel elleni harcot támogathatták a levelet kézhez kapók. Az aktuális, január 2-án kezdődött akcióban Orbán Viktor levélben kereste meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A kormányfő, pártelnök ismertette a következő időszak kihívásait, azt, hogy Soros György tevékenységével szemben „most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon”.

hirado.hu
  • A kormány kénytelen saját vakcinabeszerzési forrásokat szerezni
    Magyarország kénytelen saját vakcinabeszerzési forrásokat keresni, miután az Európai Bizottság lassúsága miatt még mindig nem kezdődhetett meg a tömeges koronavírus elleni oltás az Európai Unióban - mondta a csütörtöki Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
  • Tovább rikoltoznak a „jogvédők”
    Úgy tűnik, hogy a jogállamiságot valójában a Soros-hálózat önkényétől kell megvédeni.
  • Nem értem, hogyan lehet ezt sikertörténetként eladni
    „Amikor 2010-ben átvettük a város vezetését, akkor a Lánchíd felújításánál is súlyosabb hagyatékkal, problémákkal kellett megküzdenünk” – fogalmazott a Magyar Hírlapnak Tarlós István korábbi főpolgármester, aki azt is elmondta: ők kezdték el a történelmi műemlék rekonstrukciójának előkészítését; s már az előző ajánlatot is drágának érezte, nemcsak a mostanit, ami annál is drágább ötmilliárd forinttal.
MTI Hírfelhasználó