Horthy Miklósra emlékeznek szombaton
150 éve született vitéz nagybányai Horthy Miklós néhai kormányzó és 100 éve született özv. Horthy Istvánné Edelsheim Gyulai Ilona grófnő.
2018. január 24. 14:49

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ – Budapest Belvárosi Csoport) tisztelettel meghívja Önt 2018. január 27. (szombaton) 10.00 órára, a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban (Budapest, Március 15. tér – az Erzsébet híd lábánál) tartandó megemlékezésre.

Szentmise keretében szeretettel és tisztelettel emlékezünk a 150 éve született vitéz nagybányai Horthy Miklós néhai kormányzónkra és kedves menyére, munkatársára a 100 éve született özv. Horthy Istvánné Edelsheim Gyulai Ilona grófnőre.

Emlékező beszédet mond: Dr. Boross Péter a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke, Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola vezetője és Prof. Dr. habil. Szakály Sándor a Veritas Történetkutató Intézet főigazgatója.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
  • Planet Budapest 2021 Expó és Világtalálkozó
    A közös jövőért viselt felelősség a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó létrejöttének fő oka, mondta Áder János köztársasági elnök hétfőn az esemény megnyitóján.
  • Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között
    Elindult a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő tram-train, az első utasokat szállító, menetrend szerinti szerelvény hétfőn fél négykor gördült ki a vásárhelyi nagyállomásról.
  • Orbán Viktor az OECD főtitkárával tárgyalt
    Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután a Karmelita kolostorban tárgyalt a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) közelmúltban kinevezett új főtitkárával, Mathias Cormannal - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
MTI Hírfelhasználó