Horthy Miklósra emlékeznek szombaton
150 éve született vitéz nagybányai Horthy Miklós néhai kormányzó és 100 éve született özv. Horthy Istvánné Edelsheim Gyulai Ilona grófnő.
2018. január 24. 14:49

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ – Budapest Belvárosi Csoport) tisztelettel meghívja Önt 2018. január 27. (szombaton) 10.00 órára, a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban (Budapest, Március 15. tér – az Erzsébet híd lábánál) tartandó megemlékezésre.

Szentmise keretében szeretettel és tisztelettel emlékezünk a 150 éve született vitéz nagybányai Horthy Miklós néhai kormányzónkra és kedves menyére, munkatársára a 100 éve született özv. Horthy Istvánné Edelsheim Gyulai Ilona grófnőre.

Emlékező beszédet mond: Dr. Boross Péter a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke, Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola vezetője és Prof. Dr. habil. Szakály Sándor a Veritas Történetkutató Intézet főigazgatója.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó