Az iszlám terror áldozataira emlékezni tilos
Berlin, Brandenburgi kapu
Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította.
2017. december 20. 16:49

A Goolag- és Facebook-terrorcenzorok korában rohamosan terjednek és mélyülnek a nyugati hatalmi oligarcha egyeduralmi törekvései.

Naponta olvashatjuk a példáit annak, ahogyan a nyugat-európai autokrata országokban a nép hatalmas többségének fontos jelképeket tiltanak be, legyen az karácsonyfa vagy betlehemi jászol, sőt magának a karácsonynak a megünneplése.

Most a német önkényuralmi terror azokra csapott le, akik Berlinben a brandenburgi kapunál akartak emlékművet emelni „a multikulti ideológia és az iszlám terror” áldozatainak.

A német identitárius mozgalom aktivistái az emlékművet a tavalyi berlini Breitscheidplatzon végrehajtott terrormerénylet évfordulójára akarták elhelyezni. Mégpedig a „multikulturális erőszak és iszlamista terrorizmus összeurópai áldozatainak”, számol be az ügyről az osztrák Info-Direkt heti magazin internetes portálja.

Az identitáriusok Facebook-oldalukon írták meg szándékukat és az emlékmű elhelyezésének indokát: eme áldozatoknak mind a mai napig nem emeltek méltó emlékművet. Ezt, teszik hozzá, a politikusok akadályozzák meg.

Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította. Ami miatt az identitáriusok tiltakozásra szólítottak fel, hangsúlyozva, hogy hangot akarnak adni az áldozatoknak is.

A felhívás nyomán sokan vittek virágot és koszorúkat az eltávolított emlékmű helyére. Jobban mondva, szerettek volna, mert a rendőrök azt sem engedték.

Ezzel szemben mi van a Nyugaton a saját népükre a legkülönbözőbb eszközzel, durva erővel is lecsapók itteni, feltétel nélküli és zsigerügyi támogatóival? Számukra Magyarország tevékenységüknek anarchisztikusan szabad felvonulási területe.

Aki nem hiszi, vonuljon ki a budapesti Szabadság-térre. Menjen el annak a végén található, a magyarországi német megszállás áldozatainak emelt emlékműhöz, amely éppen olyan egyértelmű elnevezést kapott, mintha egy emlékművet „A szovjet megszállás áldozatainak” névvel emeltek volna.

De persze a hazai balliberálisoknak ez nem volt egyértelmű. Mert ők állandóan „szenvednek”, miközben zsebükbe az adófizetők pénze ömlik, legyen az kulturális, oktatásügyi vagy egyéb támogatás.

A német megszállás áldozatai emlékműjével szemben a Magyarországról „diktatúraként” üvöltő csoportok a szoboralkotás elleni tiltakozásukként egy „Eleven Emlékmű” néven rendezhattek magánkiállítást. A magyar rendőrség reagálása? Védi az engedély nélkül odahordott „tárlati” elemeket.

Akkor hol van diktatúra? És meddig tart, ameddig nem kezdjük el mi annak nevezni a nyugat-európai rendszert, mint ami valójában? Vagy félünk az igazság kimondásától? Miért?

Lovas István

magyaridok.hu
 • Újra kell tanulnunk a demokráciát
  A „létező demokrácia” részének kell tekintenünk az idegen titkosszolgálatok videókészítését és az időzített nyilvánosságra hozást. A külföldi tőzsdespekulánsok kampányfinanszírozó tevékenységét. A külföldi propagandaközpontok itthoni buzgólkodását.
 • Karácsony Gergely lovasszobránál
  De nézzük végre Budapestet, mert Budapest csodás. Húsz évig vezette egy szociológus, kilenc éve vezeti egy mérnök. Nem kell különösebb hangszerismeret lezongorázni a különbséget.
 • Itt járt „Európa” a budapesti kampányban
  Több magyar ellenzéki politikus is részt vett egy találkozón a romkocsmák környékén, amelyet többek között a Vote4Budapest, illetve a Night Embassy of Budapest szervezett.
 • A túlélés első szabálya
  Megszakad az az építkezés, ami Tarlós István nevéhez köthető. Karácsony győzelmi nyilatkozatainak voltak ugyan ígéretes részei, de jócskán ismételgette a tartalom nélküli, de érzelmeket felkorbácsoló szlogenjeit, például, hogy ezentúl zöld és szabad lesz a főváros.
 • Választási eredmények
  A vasárnapi önkormányzati választáson a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint a következő eredmények születtek.
MTI Hírfelhasználó