A budapesti amerikai nagykövetség Soros embereivel van tele
Putyin Sorost abban a pillanatban letartóztatná, mihelyt betenné a lábát Oroszországba.
2017. október 19. 15:42

Aki gyűlöli a médiaszabadságot, elviselhetetlennek tartja az angol nyelven, nemzetközi stábbal működő Russia Insider hír- és véleményportált, ugyanis az nem ugyanazt böfögi, mint amit a New York Times, a Washington Post, a CNN és a koncentrált tulajdonban lévő többi, kötelezően oroszrugó konteós fősodratú médiumokat. Már a szlogenje is „borzasztó”: „Gyűlölnek bennünket, mert mi nem ők vagyunk”.

A Russia Insider tegnapi keltezéssel nagyobb cikkben foglalkozik azzal a ténnyel, hogy George Soros nemzetközi felforgató (bocsánat, Soros György, a magyar származású filantróp, stb.) 18 milliárd dollárt fektetett be az amerikai és orosz társadalmi-politikai rend felforgatására azzal, hogy e hatalmas pénzt átlőtte a Nyílt Társadalom Alapítványába.

„A Nyílt Társadalom Alapítvány egyszerűen magát jótékonynak álcázó kormánybuktató szervezet”, írja.

A fő kérdés az, hogy miért most utalta át a pénzt. Soros ezt nyilván hónapok óta tervezte, hiszen az ember nem utal át egy ekkora összeget csak úgy, egyik pillanatról a másikra, áll a szövegben.

Milyen érdekes, hogy az átutalás bejelentésének napján bombaként robbant: „Soros fő bűntársa, Hillary Clinton áruló magatartására is ekkor derült fény, ami az Uranium One-nak az orosz állam tulajdonában lévő Roszatom energiaóriásnak 2010-as eladását illeti”.

Tom Luongo, a cikk szerzője később rátér a Nyílt Társadalom Alapítvánnyal szemben világszerte mutatkozó ellenérzések és ellenintézkedések ismertetésére. A szervezetet számos országból kihajították. Így Oroszországból is, mivel ötödik hadoszlopként fungál azzal a céllal, hogy zavargásokat szítson és Vlagyimir Putyin elnököt megbuktassa.

Putyin Sorost abban a pillanatban letartóztatná, mihelyt betenné a lábát Oroszországba.

Majd rátér Orbán Viktorra, aki „nyílt háborút hirdetett ellene”.

„Soros befolyásának a következménye, hogy a budapesti amerikai nagykövetségen csak Soros embereit alkalmazzák, mondta Roger Stone. Miközben a kongresszus blokkolja az új kinevezéseket mind az igazságügyi-, mind a külügyminisztériumban. Az elmúlt hónapokban még az izraeli kormány is a szokatlanság útjára lépett, amikor lőni kezdte, amit soha nem tenne, mert Soros zsidó”.

A szövegben említett Roger Stone ismert amerikai politikai tanácsadó, Donald Trump amerikai elnök egy fő kampánytanácsadója volt.

Ráadásként most szó szerinti idézet következik Soros „Az amerikai hatalmi lufi” néven magyarul megjelent könyvének eredetijéből:

„Alapítványaim hozzájárultak a demokratikus kormányváltáshoz 1998-ban Szlovákiában, 1999-ben Horvátországban, 2000-ben Jugoszláviában; mozgósították a civil társadalmat, hogy megszabaduljon Vladimir Meciartól, illetve Franjo Tudjmantól és Slobodan Milosevictől. És ez csak néhány eset a főbb dolgok közül.” (134. oldal).

Idéztük magát Sorost, hogy tovább terjesszük a tényeket, ami manapság szélsőjobboldali, populista, nacionalista, idegengyűlölő, és a többi, ilyenkor megszokott, a fősodratú sajtó által percenként kötelezően használt jelződiaré.

Lovas István

magyaridok.hu
  • 1956 kommunistáinak leszármazottai itt élnek közöttünk
    Soltész Miklós 1956 kommunistáinak leszármazottjairól: „Szemeket lövettek ki, békés tüntetőkre és ünneplőkre támadtak" - hangsúlyozta az államtitkár, hozzátéve: ők azok, akik rabosítottak fiatalokat, egzisztenciájukban megfenyegették őket, jogalap nélkül kutattak át autókat és otthonokat.
  • Az Elk*rtuk a múlt részévé tette 2006-ot
    Nagyon sok színész jött a toborzásra, komoly volt az érdeklődés, többen igényelték is a mélyebb beszélgetést a film tétjéről, súlyáról, hatásáról, a művészeti közegben várható utóéletről. Nem kellett kompromisszumot kötniük, nem volt olyan, aki elállt volna a feladattól, végül minden szerepet az játszott el, akit egyébként is kiválasztottak – mondta Helmeczy Dorottya.
  • Erősítik a V4-országok felsőoktatási együttműködését
    Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a tárca és a Széchenyi István Egyetem szervezésében megvalósult V4-es felsőoktatási csúcstalálkozón angol nyelvű beszédében azt mondta, a felsőoktatás terén a V4-országok között jó az együttműködés, ugyanakkor lehetne jobb is. Ennek érdekében a magyar V4-elnökség ideje alatt célkitűzés, hogy az egyetemek kapcsolatait erősítsék.
MTI Hírfelhasználó