Valakik előre tájékoztathatták a balliberális médiát
A nézők viszont nyilvánvalóan nem egy kötözködő, cirkuszoló nő miatt jöttek oda, hanem hallgatni akarták Orbán Viktor beszédét.
2017. július 22. 23:41

Soros 444-blogja és Simicska Lajos portálja, az Index is aprólékosan számolt be arról, hogy Tusnádfürdőn, a miniszterelnök beszéde alatt egy fiatal nő fütyüléssel akarta megzavarni a beszédet, amit a rendezők nem hagytak és a provokátort kivezették – írja a Pesti Srácok portál.

Orbán Viktor beszéde alatt egy nő fütyülni kezdett, majd azt nem akarta abbahagyni, nem akarta odaadni a sípot sem a rendezőknek, akik földre vitték a botrányt okozó nőt, majd kivitték a rendezvényről. A nő feltehetőleg a közönséget akarta provokálni, de kifejezetten szerencséje volt a rendezővel. aki lényegében kimentette őt a tömegből.

Kósa Lajost később megkérdezték, hogy mit gondol az esetről, és a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy provokáció történt.

Nehéz ezt másnak tartani, hiszen a nő pontosan tudta: ezzel csak a nézőket, a hallgatókat idegesíti, a miniszterelnök távol volt, semmit sem hallhatott a fütyülgetésből. A nézők viszont nyilvánvalóan nem egy kötözködő, cirkuszoló nő miatt jöttek oda, hanem hallgatni akarták Orbán Viktor beszédét.

Az elgondolkodtató kérdés azonban az, honnét tudták az ellenzéki médiumok, hogy kit kell filmezni, hol az az egyetlen egy darab provokátor a tömegben?

Az Index egy egészen nevetséges videót hosszan mutogat: a riporter egyre erősebb kifejezésekkel kérdezi a nőt a hajhúzásról, majd egyenesen hazudik, mármint a kérdésével, amely így hangzik: nem baj, hogy így megvertek?

A nő azonban még a biztatásra sem mondja azt, hogy megverték volna.

A 444.hu mellett természetesen a másik ellenzéki propagandaoldal, a 24.hu is vezető helyen foglalkozik azzal, hogy egy politikai rendezvényén a rendezők gyorsan kivezettek egy botrányt provokáló nőt.

Jól végezték dolgukat, hiszen egy pillanatra sem vesztették szem elől, előre tudták hol lesz, hol kell keresni – olvasható a pestisracok.hu-n.

 

 

magyaridok.hu - PestiSrácok.hu - HírTV
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó