Kárpáti Gyurika, a legenda
Meghívó a Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 48. rendezvényére.
2017. május 16. 16:02

Időpont és helyszín: 2017. május 17. szerda 18.00 óra, Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.)

Bevezetőt mond: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke. Köszöntőt mond: Dr. Horváth Béla a Kölcsey Kör vezetője.

Vendég: Dr. Kárpáti György a Nemzet Sportolója, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. A Kölcsey körön bemutatják: Kárpáti György – Káel Csaba: Gyurika – egy pólós vallomásai című könyvet. Az előadások végén tombolasorsolással, borkóstolóval és pogácsával várják az érdeklődőket. A rendezvény támogatója a Lakitelek Népfőiskola.

gondola
  • Durva választási kampány jöhet
    Ma már kijelenthető, hogy Márki-Zay Péter nem váltotta be a baloldalon hozzá fűzött reményeket, csak egy újabb középszerű ellenzéki politikussal lett több, nincs semmilyen hozzáadott értéke – véli Deák Dániel politológus, aki szerint a Városháza-ügy nemcsak Karácsony Gergelyt sodorta hazugságspirálba, hanem a teljes baloldalt is.
  • Fontos megvallani keresztény vallásunkat
    Fontos, hogy a mai világban a fiatalok merjék vállalni kereszténységüket, és ezt ki merjék mondani Európában és Magyarországon is - erről a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszélt vasárnap a budapesti Mátyás-templom előtt.
  • Az ellenzéket elbutítja az orbánozás
    Az alkotmányjogász elmondta, „az elitellenes politika mindig megváltást ígér, de még sehol sem volt igazán eredményes, sőt, csak fokozta a káoszt.”
MTI Hírfelhasználó