Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje
Saját klubjának egyik edzőjével ugrott össze Shane Tusup a debreceni úszó országos bajnokságon. Hosszú Katinka edző-férje állítólag azt is ordította Darren Wardnak, hogy megöli. A két edzőt végül Verrasztó Dávid választotta szét a bemelegítő medencénél.
2017. április 24. 10:46

Shane Tusup saját klubja, az Iron Aquatics egyik edzőjével, Darren Warddal ordibált, sőt lökdösődtek is egymással. A Bors információi szerint az amerikai szakember annyira elragadtatta magát, hogy az kiabálta a kollégájának: „Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek.”

A botrány a bemelegítésre használt medencénél robbant ki a debreceni uszodában, s éppen akkor, amikor egy váltóverseny startjára várt a közönség nagy csendben. Nem is lehetett elindítani a számot, amíg nem állt helyre a rend.  A konfliktus azért tört ki a két tréner között, mert az egyesület férfiváltója nem indult el a futamában. Ezt Hosszú Katinka férje nehezményezte és számon is kérte munkatársán. Kettejük összetűzése csak azért nem fajult tettlegességig, mert a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Verrasztó Dávid szétválasztotta őket.

– A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amelyet már sikerült is tisztázni – reagált a Blikk megkeresésére Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense.

InfoRádió
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Több párt is követheti a Fideszt, ha távozik az Európai Néppártból
  Egy centiméterre volt a Fidesz attól, hogy kilépjen az Európai Néppártból – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken, miután előző nap az Európai Parlament a néppárti képviselők szavazatainak segítségével a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről szóló határozatot fogadott el.
 • Könnyfakasztó érveléssel rukkolt elő a főtanácsnok
  Az EU bizottsága még 2018-ban támadta meg az uniós bíróság előtt a külföldről támogatott civil szervezetek átláthatóságáról szóló magyar törvényt.
 • Tovább erősödhet a migrációs nyomás
  Az Európai Uniónak szembe kell néznie azzal, hogy úgy a Száhel-térség instabilitása, mint a líbiai konfliktus, könnyen a migrációs nyomás kiújulását és további erősödését okozhatják – mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok külügyminiszterei tanácskozásának szünetében.
MTI Hírfelhasználó