Hungarikumok a Polgárok Házában
Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit a Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 45. rendezvényére.
2016. november 14. 18:45

Időpont és helyszín: 2016. november 15. kedd 18.00 óra Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.)

Bevezető: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja, a Nemzeti Fórum elnöke.

Köszöntő: Dr. Horváth Béla a Kölcsey Kör vezetője.

Vendégeink: Csordás Ágnes a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke; Dr. Kürti Sándor Széchenyi-díjas üzletember, a KÜRT Zrt. elnöke, tulajdonosa; Vasuta Gábor a palackozott Vasuta-fröccs feltalálója, a Vasuta Zrt. vezérigazgatója. Az est moderátora: Dr. Horváth Zsolt, a Hungarikum Bizottság értéktárak kialakításáért felelős koordinátora

Rendezvényünk támogatója a Lakitelek Népfőiskola.

Az előadások végén kis kóstolóval és tombolasorsolással várjuk Önöket!

gondola
  • Kövér László fogadta a Bundesrat elnökét
    Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban fogadta a meghívására hivatalos látogatásra Budapestre érkezett Christine Schwarz-Fuchst az osztrák Szövetségi Tanács (Bundesrat) elnökét pénteken.
  • Orbán Viktor találkozója Marine Le Pennel
    Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
  • A Barátság kőolajvezetéket fenyegeti a szélsőség
    Ha valami történne a Barátság kőolajvezetékkel, annak nagyon súlyos következményei lennének, nemcsak a magyarországi, hanem az egész régió olajellátására, és Ukrajnára is - mondta Hortay Olivér, a Századvég energetikai üzletágának vezetője pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
MTI Hírfelhasználó