Például Soros szervezete akadályozza a bűnözők kitoloncolását
Egy németországi rendőrszakszervezet vezetője arra panaszkodott, hogy egyre több a migránsok között a bűnöző, akik miatt alig tudják fenntartani a rendet.
2016. október 6. 19:19

Ráadásul hiába kapják el az elkövetőket, nem utasítják ki őket, és visszakerülnek a rendszerbe.

Rainer Wendt aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egyre nagyobb teher hárul a német rendőrségre, amit egyre nehezebben tudnak megoldani, elsősorban a pályaudvarok környéke számít problémásnak.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung magazinjának adott interjúban Wendt elmondta, a migránsok között arányaiban egyre több a bűnöző, a rendőri vezető külön is kiemelte az Észak-Afrikából érkezett bevándorlókat. Közülük 2244 bűnözőt regisztráltak csak Düsseldorfban, de másutt sejtése szerint még többen lehetnek- írja a cikket szemléző Kronen Zeitung.

A legfőbb gond Wendt szerint az, hogy a hatóságok nem tudják kiutasítani azokat, akiknek a menedékkérelmét nem fogadták el. Így akármennyi bűnözőt is fognak el, a számuk sosem fogy el.

550 ezer olyan illegális bevándorló él Németországban, akiknek már elutasították a menekültkérelmét, és a többségük évek óta él az országban.

Közülük kicsivel több, mint 400 ezer fő hat évnél is régebben él Németországban – ugyanis ennyi ideje nem sikerült őket hazaküldeni, az elutasított menekültkérelem ellenére sem – írta korábban a 888.hu.

Rainer Wendt külön is bírálta azokat a jogvédő szervezeteket, amelyek megakadályozzák az elutasított menedékkérő migránsok kiutasítását Németországból. Külön is megemlítette azt a Pro Asyl szervezetet, amely a migránsválságban meghatározó szerepet játszó Soros György támogatását is élvezi, és amelyiknek éppen az a legfőbb célkitűzése, hogy meggátolja a migránsok kiutasítását.

FAZ, 888.hu, Kronen Zeitung
  • Elpusztít bennünket a radikális baloldali szentháromság
    Lemondott professzori rangjáról a torontói egyetem ismert kutatója, Jordan B. Peterson. A kanadai akadémikus, sztárpszichológus azzal magyarázta döntését, hogy a faji és szexuális sokszínűséget hirdető progresszív eszmék lebontják az oktatás és a tudomány intézményeit, a szólásszabadság fogalmát újraértelmezve pedig végül pusztulásba hajszolják a nyugati világ kultúráját és társadalmait is. A szerző meglepetésre Vlagyimir Putyintól is idéz: az orosz államfő a nyugati haladóknak tulajdonítja azokat az eszméket, amelyek szó szerint népirtásba torkollottak a hazájában.
  • A kormány elismeri az egyházak munkáját
    A kormány elismeri és megbecsüli az egyházak munkáját, azt amit az országért, az emberekért tesznek - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes vasárnap Miskolcon, a görögkatolikus székesegyház megújított templombelsőjét megáldó ünnepi liturgia után.
  • Kultúránknak része mindaz, amit ezer év szokássá formált
    Nekünk, magyaroknak két születésnapunk is van. Augusztus 20-án az országét, a magyar kultúra napján a nemzetét ünnepeljük – emelte ki Novák Katalin, a kormánypártok államfőjelöltje a Sopronban szombat este elmondott ünnepi beszédében.
MTI Hírfelhasználó