Például Soros szervezete akadályozza a bűnözők kitoloncolását
Egy németországi rendőrszakszervezet vezetője arra panaszkodott, hogy egyre több a migránsok között a bűnöző, akik miatt alig tudják fenntartani a rendet.
2016. október 6. 19:19

Ráadásul hiába kapják el az elkövetőket, nem utasítják ki őket, és visszakerülnek a rendszerbe.

Rainer Wendt aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egyre nagyobb teher hárul a német rendőrségre, amit egyre nehezebben tudnak megoldani, elsősorban a pályaudvarok környéke számít problémásnak.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung magazinjának adott interjúban Wendt elmondta, a migránsok között arányaiban egyre több a bűnöző, a rendőri vezető külön is kiemelte az Észak-Afrikából érkezett bevándorlókat. Közülük 2244 bűnözőt regisztráltak csak Düsseldorfban, de másutt sejtése szerint még többen lehetnek- írja a cikket szemléző Kronen Zeitung.

A legfőbb gond Wendt szerint az, hogy a hatóságok nem tudják kiutasítani azokat, akiknek a menedékkérelmét nem fogadták el. Így akármennyi bűnözőt is fognak el, a számuk sosem fogy el.

550 ezer olyan illegális bevándorló él Németországban, akiknek már elutasították a menekültkérelmét, és a többségük évek óta él az országban.

Közülük kicsivel több, mint 400 ezer fő hat évnél is régebben él Németországban – ugyanis ennyi ideje nem sikerült őket hazaküldeni, az elutasított menekültkérelem ellenére sem – írta korábban a 888.hu.

Rainer Wendt külön is bírálta azokat a jogvédő szervezeteket, amelyek megakadályozzák az elutasított menedékkérő migránsok kiutasítását Németországból. Külön is megemlítette azt a Pro Asyl szervezetet, amely a migránsválságban meghatározó szerepet játszó Soros György támogatását is élvezi, és amelyiknek éppen az a legfőbb célkitűzése, hogy meggátolja a migránsok kiutasítását.

FAZ, 888.hu, Kronen Zeitung