Például Soros szervezete akadályozza a bűnözők kitoloncolását
Egy németországi rendőrszakszervezet vezetője arra panaszkodott, hogy egyre több a migránsok között a bűnöző, akik miatt alig tudják fenntartani a rendet.
2016. október 6. 19:19

Ráadásul hiába kapják el az elkövetőket, nem utasítják ki őket, és visszakerülnek a rendszerbe.

Rainer Wendt aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egyre nagyobb teher hárul a német rendőrségre, amit egyre nehezebben tudnak megoldani, elsősorban a pályaudvarok környéke számít problémásnak.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung magazinjának adott interjúban Wendt elmondta, a migránsok között arányaiban egyre több a bűnöző, a rendőri vezető külön is kiemelte az Észak-Afrikából érkezett bevándorlókat. Közülük 2244 bűnözőt regisztráltak csak Düsseldorfban, de másutt sejtése szerint még többen lehetnek- írja a cikket szemléző Kronen Zeitung.

A legfőbb gond Wendt szerint az, hogy a hatóságok nem tudják kiutasítani azokat, akiknek a menedékkérelmét nem fogadták el. Így akármennyi bűnözőt is fognak el, a számuk sosem fogy el.

550 ezer olyan illegális bevándorló él Németországban, akiknek már elutasították a menekültkérelmét, és a többségük évek óta él az országban.

Közülük kicsivel több, mint 400 ezer fő hat évnél is régebben él Németországban – ugyanis ennyi ideje nem sikerült őket hazaküldeni, az elutasított menekültkérelem ellenére sem – írta korábban a 888.hu.

Rainer Wendt külön is bírálta azokat a jogvédő szervezeteket, amelyek megakadályozzák az elutasított menedékkérő migránsok kiutasítását Németországból. Külön is megemlítette azt a Pro Asyl szervezetet, amely a migránsválságban meghatározó szerepet játszó Soros György támogatását is élvezi, és amelyiknek éppen az a legfőbb célkitűzése, hogy meggátolja a migránsok kiutasítását.

FAZ, 888.hu, Kronen Zeitung
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány a helyén van
  Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
 • A megújuló energia elpazarlása?
  Az európai energia- és környezetvédelmi miniszterek útra indították az EU történelmének egyik legátfogóbb klimavédelmi csomagját. 2022 junius 22-én Luxemburgban megállapodtak klímaelőírások messzemenő megszigorításában a kétnapos tárgyalásukon. Anisita Ferenc professzor a buktatókra int.
 • A gonosz újabb és újabb formát öltve tér vissza
  Egyetemistaként tudatosult bennem, hogy amikor megszülettem 1959-ben, abban az évben végezték ki 18 éves korában Mansfeld Pétert, a pesti srácok egyikét. Nyomasztó felismerés volt – idézi föl emlékét a Mandinernek adott interjújában Kövér László.
 • Bécs díjazta a magyar mestert
  A magyar nyelv csodálatosan hajlékony és képlékeny „anyag", viszonylag szabad szórendjével, fürgén ide-oda mozgó igei állítmányával és agglutinációs rendszeréből következő, szó szerint végtelen szóalkotási lehetőségeivel kiapadhatatlan forrást kínál mesterségünknek – mondja Adamik Lajos.
MTI Hírfelhasználó