Jazz örökzöldek minden mennyiségben
Az album önfeledt, de ugyanakkor tartalmas szórakozást nyújt a felvételekkel ismerkedők számára.
2016. augusztus 23. 11:01

Rebekah Victoria & Jazzkwest: Old Fashioned Twitter Twit

A San Jose-ben született jazz díva, Rebekah Victoria úgy érezte, hogy az elmúlt évek számos koncertje után elérkezett a lemezkészítés ideje. „Merített” egy jó nagyot a Nagy amerikai daloskönyvből és így már rendelkezésre is állt a repertoár. Az énekesnő nem csak a saját zenekarával vonult a stúdióba, hanem egy seregnyi vendég muzsikus is meghívott a produkcióba.

Az Old Fashioned Twitter Twit címet viselő album bőséges hallgatnivalót kínál, hiszen a korongon 16 felvétel kapott helyet. A repertoárban többek között olyan ismert melódiákat találhatunk, mint a „So Many Stars” (Sérgio Mendes-Alan Bergman-Marilyn Bergman), az „I’m Old Fashioned” (Jerome Kern-Johnny Mercer) és a „Desafinado/One Note Samba” (Antônio Carlos Jobim- Jon Hendricks- Newton Mendonça).

Összességében elmondható, hogy Rebekah Viktoria egy színvonalas albumot adott a minőségi zene szerelmeseinek a kezébe. Az album önfeledt, de ugyanakkor tartalmas szórakozást nyújt a felvételekkel ismerkedők számára.

Közreműködnek:

Rebekah Viktoria – ének és ütősök

Chuck Mancini- gitár és ének

Bob Steele- nagybőgő

Bob Belanski –dobok

Vendég muzsikusok:

Sharman Duran- zongora

Ian Wilson- tenor szaxofon

John Copobianco –trombita

Warren Gole Jr.-trombita

Jules Rowell-harsona

Bob Fisher-nagybőgő

Rob Michael-gitár

A lemezen található számok listája:

1.       Taking a Chance on Love

2.       Alfie

3.       So Many Stars

4.       I’m Old Fashioned

5.       Skylark

6.       Speak Love

7.       I Nightingale Song In Berkeley Square

8.       Our Day Will Come

9.       All The Things You Are

10.    East Of The Sun

11.    Spring Can Really Hang You Up The Most

12.    Desafinado / One Note Samba

13.    Smoke Gets In Your Eyes

14.    Indian Summer

15.    Puesto Del Sol

16.    We’ll Be Togather Again

Kiadó: Kwest Music

Honlap: www.jazzkwest.com

Czékus Mihály
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Géppisztolyos migránsbandák randalíroztak
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
 • Magyarország nem hagyja magát
  Európát többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése – sorolta Orbán Viktor.
 • Novák Katalin Kijevben
  A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is - mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.
MTI Hírfelhasználó