Tömegverekedés egy migrációs központban
Tömegverekedés tört ki bevándorlók között Svédországban, a Götene megyében lévő befogadóközpontban. A svéd migrációs központ nem számolt rögtön a történtekről, a sajtó csak a rendőrségi híradásokból értesült az esetről.
2016. augusztus 22. 13:12

Szombat délután nem sokkal 14 óra után riasztották a svéd rendőrséget a Götene megyében lévő befogadóközponthoz. A kiérkező rendőröknek csak komoly erősítés mellett, órák múltán után sikerült lenyugtatni a tömeget. Sajtóhírek szerint vallási kérdéseken vitatkoztak össze ugyanazon vallás képviselői.

M1 Híradó
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
  • Református óvodát adtak át Sárospatakon
    Református óvodát adtak át Sárospatakon szerdán, a létesítmény a kormány anyagi támogatásával a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja keretében épült fel.
MTI Hírfelhasználó