A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai
Újabb RETÖRKI könyvet mutatnak be holnap
Kukorelli István – Tóth Károly: A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai című kötetét mutatja be a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum.
2016. május 30. 14:27

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt Kukorelli István – Tóth Károly: A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai című kötetének bemutatójára.

Időpont: 2016. május 31. (kedd) 17.00 óra

Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar - 1. emelet, Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

A résztvevőket köszönti: Dr. Király Miklós egyetemi tanár, az ELTE ÁJK dékánja

A kötetet bemutatják: Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter és Dr. Horváth Attila egyetemi docens

Moderátor: Rácz Anna

gondola
  • Orbán Viktor válasza Webernek
    Orbán Viktor miniszterelnök pénteken válaszolt Manfred Webernek, úgy fogalmazva az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetőjéhez intézett reagálásában: "a helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok".
  • Így csalhatták el az amerikai elnökválasztást
    Szavazatokkal teli bőröndök kerültek elő, miután a választási megfigyelők elhagyták a szobát.
  • ENSZ: a Nyugat és a Kelet együttműködésének újjáépítése
    A Nyugat és a Kelet közötti együttműködést kell föleleveníteni, ennek alapja a kölcsönös tisztelet lehet - fogalmazta meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A tárcavezető a világszervezet közgyűlésének 31. különleges ülésszakának általános vitáján szólalt fel videoüzenet formájában.
MTI Hírfelhasználó