A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai
Újabb RETÖRKI könyvet mutatnak be holnap
Kukorelli István – Tóth Károly: A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai című kötetét mutatja be a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum.
2016. május 30. 14:27

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt Kukorelli István – Tóth Károly: A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai című kötetének bemutatójára.

Időpont: 2016. május 31. (kedd) 17.00 óra

Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar - 1. emelet, Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

A résztvevőket köszönti: Dr. Király Miklós egyetemi tanár, az ELTE ÁJK dékánja

A kötetet bemutatják: Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter és Dr. Horváth Attila egyetemi docens

Moderátor: Rácz Anna

gondola
  • Most zárnunk kell, hogy húsvétkor nyithassunk
    Most zárnunk kell ahhoz, hogy húsvétkor nyithassunk - mondta a Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök hozzátette: "Az biztos, hogy a mostani kéthetes zárással befordultunk a célegyenesbe, most már a vírus elleni háborúnak utolsó szakaszában, a célegyenesben vagyunk.
  • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
    Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó