Több mint 33 milliárdos fejlesztés lehet Szekszárdon
Több mint 33 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg Szekszárdon a megállapodás értelmében, amelyet Orbán Viktor írt alá Ács Rezső (Fidesz-KDNP) polgármesterrel.
2016. február 23. 14:40

A kormányfő a közös sajtótájékoztatón a részletekről szólva elmondta: hőszállító csővezeték épül a paksi atomerőműből Szekszárdra a távhőrendszer fenntartására, amivel csökkenthetők a távhővel fűtők költségei.

Ezen felül megállapodás született egyebek mellett a szekszárdi ipari park bővítéséről, a borvidék úthálózatának fejlesztéséről, egy korszerű szakképző központ kialakításáról, egy négycsillagos szálloda felépítéséről, a dunai kikötő átalakításáról, a gemenci kisvasút meghosszabbításáról és egy új sportcsarnok építéséről is - sorolta Orbán Viktor.

MTI
  • Orbán: háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány
    "Látjuk, a háború és a brüsszeli szankciók hatalmas gazdasági felforduláshoz és drasztikus áremelkedésekhez vezettek. A világ egy gazdasági válság küszöbén áll. Magyarországnak ebből a háborúból ki kell maradnia és meg kell védenie a családok anyagi biztonságát" - jelentette ki a miniszterelnök.
  • Megalakult az ötödik Orbán-kormány
    Megalakult az ötödik Orbán-kormány - Novák Katalin köztársasági elnök átiratát a miniszterek kinevezéséről az Országgyűlés keddi ülésén ismertették.
  • Ne kerüljön napirendre a szankciós javaslat az ET ülésén
    Orbán Viktor miniszterelnök azt javasolja az Európai Tanács elnökének, Charles Michelnek, hogy ne kerüljön napirendre a testület következő, május végi ülésén az Európai Bizottság 6. szankciócsomagra vonatkozó, Oroszországgal szembeni javaslata.
MTI Hírfelhasználó