Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc háborúpárti politikus
2024. május 7. 23:07

Gyurcsány Ferenc szerint "aki nem akar meghalni Ukrajnáért, az pocsék ember"; "ez az ő háborúpárti álláspontja, ha lehetősége lenne, újra tönkretenné az országot" - mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.

Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének azon kijelentésére, hogy a Fidesz vezetői nem mernek találkozni a választókkal, Menczer Tamás úgy reagált, "Gyurcsány Ferenc Magyar Péterhez hasonlóan nem az igazmondásáról híres, most is marhaságokat és hazugságokat beszélt".
   
Hangsúlyozta: 2006. október 23-án éppen Gyurcsány Ferenc volt az, aki "rendőrsorfal és kordonok mögé bújt, és a teljes magyar nemzetet kizárta a megemlékezésből".
   
Az öszödi beszédből már mindenki tudta - tette hozzá -, hogy "hazudott reggel, délben és este" és tönkretette az országot. Szavai szerint "Gyurcsány Ferenc nem az igazmondásáról híres, ellenben arról igen, hogy az országot már egyszer tönkretette, újra tönkretenné, egy háborúpárti politikus, ez most a legnagyobb baj".
   
Menczer Tamás videójában arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc "továbbra is mozgatja a szálakat és ahogyan Márki-Zay Péternél, ugyanúgy van a helyzet most is".
   
A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: "Az összeborulás a baloldalon még mindig megvan, bármilyen körtáncot járnak egymás körül és egymás mellett, mert a külföldi finanszírozók ezt várják el."

mti
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Ünnepi szentmise az esztergomi bazilikában
    A magyar Sion – a középkorban így is nevezték Esztergomot. A magyar katolikusság központja a pünkösdi ünneplésben is kisugárzó hatású.
  • Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában
    "Nagy közös csata előtt állunk, Brüsszel tömeges illegális migrációt szabadít ránk, genderpropagandával mérgezi a gyermekeinket, sorsára hagyja a vidéket és rombolja a hagyományos családokat, és ezt mi nem hagyhatjuk" - fogalmazott a kormányfő.
  • Hatalmas magyar siker Amerikában
    Maya Ajmera, a Society for Science elnök-vezérigazgatója a díjátadó ceremónián büszkén vallotta, hogy az ISEF után Los Angelest elhagyva biztos benne, hogy a világ jó kezekben van. A tudomány átformálja a világot, a jelen lévő fiatal tudósok, kutatók pedig ennek a folyamatnak az elengedhetetlen mozgatórugói.
MTI Hírfelhasználó