Erősödött hétfő reggelre a forint
2024. április 29. 09:32
Erősödött kissé a forint hétfő reggelre a főbb devizákkal szemben a múlt péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben, a hetet erősebben kezdte az egy héttel korábbi nyitásnál is. Hétfő reggel hét órakor 392,21 forinton állt az euró jegyzése a múlt péntek este hat órai 392,42 forint után.

A dollár jegyzése 365,50 forintra csökkent 367,21 forintról, a svájci franké pedig 401,31-re 401,62 forintról. Hétfő reggeli jegyzésén a forint 0,5 százalékkal állt erősebben az egy héttel korábbi kezdésnél az euróval és 1,2 százalékkal a dollárral és a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 2,3 százalékkal gyengült az euróval, 5,2 százalékkal a dollárral szemben, de 2,7 százalékkal áll erősebben a svájci frank ellenében.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Külföldi kampányfinanszírozás gyanúja: feljelentés
    Budai szerint: "Mravik Zsolt ebből a pénzből 75 millió forintot egy városházi dolgozón keresztül eljuttatott Perjés Gábornak, annak a Perjés Gábornak", aki a Mindenki Budapestért Egyesület vezetője. A kormánypárti politikus szerint ebből a pénzből finanszírozták Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesteri kampányát.
  • Magyarország nagy családsziget
    Ma a brüsszeli bürokraták családellenes politikát folytatnak - jelentette ki Nacsa Lőrinc, hozzátéve: senki nem tud felmutatni olyan uniós intézkedéseket, amelyek az elmúlt években a családok megerősítését szolgálták volna.
  • Hazánk a Balkán békés fejlődésében érdekelt
    Orbán Viktor közölte: hazánk a térség békés fejlődésében érdekelt, ezért megállapodtak abban, hogy tovább erősítik Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság politikai és gazdasági együttműködését.
MTI Hírfelhasználó