Labdarúgó NB I - Nem bírt a Felcsút a Fehérvárral
2024. március 29. 22:18

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a vendég Fehérvár FC-vel pénteken, az NB I 26. fordulójának nyitómérkőzésén.

26. forduló: Puskás Akadémia FC - Fehérvár FC 0-0 ------------------------------------ Pancho Aréna, 3617 néző v.: Erdős
   
sárga lap: Szolnoki (45.), illetve Fiola (36.), Gergényi (50.)

    Puskás Akadémia:
    ---------------
Pécsi - Maceiras, Golla, Stronati, Nagy Zs. - Plsek, Szolnoki - Komáromi, Levi (Nissila, 88.), Slagveer (Corbu, 64.) - Colley (Puljic, 85.)

    Fehérvár:
    --------
Tóth B. - Bese, Fiola, Serafimov, Gergényi, Schön - Csongvai, Sigér, Christensen - Gradisar (Tóth T., 76.), Stefanelli (Katona M., 85.)

A Fejér vármegyei rangadó első negyedórájában a harmadik helyen álló Fehérvár volt aktívabb, mégis a hazaiak szerezhettek volna gólokat, ám a válogatott keretbe is meghívott Tóth Balázs hatalmas bravúrokat bemutatva megóvta kapuját a góltól. Lendületbe jött a Puskás Akadémia, játékosai több alkalommal kerültek helyzetbe a szellős vendégvédelem mellett, ám a befejezések rendre pontatlanok voltak.
   
A második félidő elején is hálóőre nagy védéseinek köszönhette a Vidi, hogy nem került hátrányba, ugyanis a felcsúti gárda ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta: folyamatosan támadott és nagy nyomást helyezett a fehérvári kapura. A Puskás Akadémia a találkozó végéig hatalmas fölényben játszott, a Fehérvár szinte csak védekezett, mégis elvitt egy pontot Felcsútról.

MTi
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik
    "Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik ismét, aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon" - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.
  • A kormány kiáll Európa keresztény alapjai mellett
    Varga Mihály kiemelte: miközben tőlünk nyugatra templomok tűnnek el, Magyarországon és a külhonban 3000 templom építését vagy felújítását támogatta a kormány az elmúlt évtizedben.
  • 18. századi orgonák a Pannonhalmi Főapátságban
    Az Orgonák éjszakáján Homolya Dávid orgonaművész és nemzetközi orgonaszakértő, valamint Vadász Attila orgonaművész kezei alatt kelnek életre a hangszerek.
MTI Hírfelhasználó